Digitaltrykk i forandring

Undersøkelsen U.S. Digital Production Printing Application Forecast: 2011-2016 tar for seg utviklingen for 28 digitaltrykte produkter, i detalj.
Infotrends ser et tydelig skifte, bort fra de mer tradisjonelle applikasjonene innenfor transaksjonsprint, mot markedsføring og mer publisistiske applikasjoner, som tidsskrifter og bøker. Dessuten viser noen segmenter, som emballasje og siviltrykk, både rask og kraftig vekst.
Med tanke på volum står bøker for den sterkeste veksten, fulgt av DR og transpromo. Til tross for små volumer, ser tidsskrifter og dagsaviser ut til å øke.
– De totale printvolumene forventes å vokse med 2,9 prosent frem til 2016, sier Ralf Schlozer, sjef for Infotrends On Demand Printing & Publishing Consulting Service. Noen applikasjoner forventes å dra et godt stykke forbi den gjennomsnittlige utviklingskurven. For leverandørene er det av stor betydning å tilpasse seg markedsendringene. Infotrends anbefaler at leverandørene fokuserer på å utvikle utstyr med funksjoner som er godt tilpasset de områdene der vi ser den sterkeste veksten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: