Enkel tilgang for Adobe-VIP-ene

PUBLISERT: 30 august 2012
OPPDATERT: 30 august

Adobe lanserer nye funksjoner i Illustrator eksklusivt for Creative Cloud-medlemmer. Samtidig er nye funksjoner i Dreamweaver på vei til Creative Cloud sammen med Digital Publishing Suite, Single Edition.

Denne uken fikk medlemmer av Creative Cloud-tjenesten tilgang til et nytt sett av funksjoner i Illustrator. Lanseringen kommer i forkant av flere nye oppdaterte funksjoner i Adobe Dreamweaver i Creative Cloud, samt introduksjonen av Digital Publishing Suite, Single Edition, som begge kommer i september. Annonseringen er et tydelig signal om at Creative Cloud-medlemmer har VIP-status i forhold til oppdateringer og understreker Adobes ambisjoner om å gi designere og andre kreative tilgang til profesjonelle verktøy uavhengig tid og sted.

– Rask tilgang til innovative programmer er én av hjørnestenene i Creative Cloud. Så snart våre programmerere har utviklet nye funksjoner, som dem vi annonserer for Illustrator i dag, sørger vi for at Creative Cloud-medlemmer er de første som får tilgang til dem, sier Mariah Andén, nordisk markedsansvarlig for Digital Media hos Adobe.

 

Feilfri prosjektdeling

Blant nyhetene i Adobe Illustrator er bl.a. Package Files, som automatisk samler og pakker alle filer i én samlet folder, slik at overleveringer og deling av prosjekter blir enkel.

Unembed Images er en annen nyhet, som gir mulighet til å frigjøre bilder, som tidligere er blitt låst til en Illustrator-fil av andre designere eller kunder.

I tillegg kan man med Links Panel Enhancements følge informasjon om bildefiler betydelig raskere enn tidligere. Hvor det tidligere krevde flere klikk for å sikre at all grafikk overholder nødvendige output-krav, kan man nå enkelt sjekke dette uten å måtte dykke ned i forskjellige lag.

I september lanseres også Digital Publishing Suite, Single Edition, til publisering av blant annet brosjyrer, portefolio’er og bøker som iPad-applikasjoner – og Creative Cloud-medlemmer får samtidig mulighet til å benytte de nyeste funksjonene i Adobe Dreamweaver. I de kommende månedene vil Adobe frigi flere nye funksjoner til Adobes programmer via Creative Cloud.

Se de nye funksjonene:

http://www.youtube.com/watch?v=zXFP3r6OHNw

http://www.youtube.com/watch?v=RXKbO4H31Ew

 

Les mer på www.adobe.com/go/creativecloud.

 

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1