Enkel tilgang for Adobe-VIP-ene

Adobe lanserer nye funksjoner i Illustrator eksklusivt for Creative Cloud-medlemmer. Samtidig er nye funksjoner i Dreamweaver på vei til Creative Cloud sammen med Digital Publishing Suite, Single Edition.

Denne uken fikk medlemmer av Creative Cloud-tjenesten tilgang til et nytt sett av funksjoner i Illustrator. Lanseringen kommer i forkant av flere nye oppdaterte funksjoner i Adobe Dreamweaver i Creative Cloud, samt introduksjonen av Digital Publishing Suite, Single Edition, som begge kommer i september. Annonseringen er et tydelig signal om at Creative Cloud-medlemmer har VIP-status i forhold til oppdateringer og understreker Adobes ambisjoner om å gi designere og andre kreative tilgang til profesjonelle verktøy uavhengig tid og sted.

– Rask tilgang til innovative programmer er én av hjørnestenene i Creative Cloud. Så snart våre programmerere har utviklet nye funksjoner, som dem vi annonserer for Illustrator i dag, sørger vi for at Creative Cloud-medlemmer er de første som får tilgang til dem, sier Mariah Andén, nordisk markedsansvarlig for Digital Media hos Adobe.

 

Feilfri prosjektdeling

Blant nyhetene i Adobe Illustrator er bl.a. Package Files, som automatisk samler og pakker alle filer i én samlet folder, slik at overleveringer og deling av prosjekter blir enkel.

Unembed Images er en annen nyhet, som gir mulighet til å frigjøre bilder, som tidligere er blitt låst til en Illustrator-fil av andre designere eller kunder.

I tillegg kan man med Links Panel Enhancements følge informasjon om bildefiler betydelig raskere enn tidligere. Hvor det tidligere krevde flere klikk for å sikre at all grafikk overholder nødvendige output-krav, kan man nå enkelt sjekke dette uten å måtte dykke ned i forskjellige lag.

I september lanseres også Digital Publishing Suite, Single Edition, til publisering av blant annet brosjyrer, portefolio’er og bøker som iPad-applikasjoner – og Creative Cloud-medlemmer får samtidig mulighet til å benytte de nyeste funksjonene i Adobe Dreamweaver. I de kommende månedene vil Adobe frigi flere nye funksjoner til Adobes programmer via Creative Cloud.

Se de nye funksjonene:

 

Les mer på www.adobe.com/go/creativecloud.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: