Enkel tilgang for Adobe-VIP-ene

PUBLISERT: 30 august 2012
OPPDATERT: 30 august

Adobe lanserer nye funksjoner i Illustrator eksklusivt for Creative Cloud-medlemmer. Samtidig er nye funksjoner i Dreamweaver på vei til Creative Cloud sammen med Digital Publishing Suite, Single Edition.

Denne uken fikk medlemmer av Creative Cloud-tjenesten tilgang til et nytt sett av funksjoner i Illustrator. Lanseringen kommer i forkant av flere nye oppdaterte funksjoner i Adobe Dreamweaver i Creative Cloud, samt introduksjonen av Digital Publishing Suite, Single Edition, som begge kommer i september. Annonseringen er et tydelig signal om at Creative Cloud-medlemmer har VIP-status i forhold til oppdateringer og understreker Adobes ambisjoner om å gi designere og andre kreative tilgang til profesjonelle verktøy uavhengig tid og sted.

– Rask tilgang til innovative programmer er én av hjørnestenene i Creative Cloud. Så snart våre programmerere har utviklet nye funksjoner, som dem vi annonserer for Illustrator i dag, sørger vi for at Creative Cloud-medlemmer er de første som får tilgang til dem, sier Mariah Andén, nordisk markedsansvarlig for Digital Media hos Adobe.

 

Feilfri prosjektdeling

Blant nyhetene i Adobe Illustrator er bl.a. Package Files, som automatisk samler og pakker alle filer i én samlet folder, slik at overleveringer og deling av prosjekter blir enkel.

Unembed Images er en annen nyhet, som gir mulighet til å frigjøre bilder, som tidligere er blitt låst til en Illustrator-fil av andre designere eller kunder.

I tillegg kan man med Links Panel Enhancements følge informasjon om bildefiler betydelig raskere enn tidligere. Hvor det tidligere krevde flere klikk for å sikre at all grafikk overholder nødvendige output-krav, kan man nå enkelt sjekke dette uten å måtte dykke ned i forskjellige lag.

I september lanseres også Digital Publishing Suite, Single Edition, til publisering av blant annet brosjyrer, portefolio’er og bøker som iPad-applikasjoner – og Creative Cloud-medlemmer får samtidig mulighet til å benytte de nyeste funksjonene i Adobe Dreamweaver. I de kommende månedene vil Adobe frigi flere nye funksjoner til Adobes programmer via Creative Cloud.

Se de nye funksjonene:

http://www.youtube.com/watch?v=zXFP3r6OHNw

http://www.youtube.com/watch?v=RXKbO4H31Ew

 

Les mer på www.adobe.com/go/creativecloud.

 

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo