Enkel tilgang for Adobe-VIP-ene

Adobe lanserer nye funksjoner i Illustrator eksklusivt for Creative Cloud-medlemmer. Samtidig er nye funksjoner i Dreamweaver på vei til Creative Cloud sammen med Digital Publishing Suite, Single Edition.

Denne uken fikk medlemmer av Creative Cloud-tjenesten tilgang til et nytt sett av funksjoner i Illustrator. Lanseringen kommer i forkant av flere nye oppdaterte funksjoner i Adobe Dreamweaver i Creative Cloud, samt introduksjonen av Digital Publishing Suite, Single Edition, som begge kommer i september. Annonseringen er et tydelig signal om at Creative Cloud-medlemmer har VIP-status i forhold til oppdateringer og understreker Adobes ambisjoner om å gi designere og andre kreative tilgang til profesjonelle verktøy uavhengig tid og sted.

– Rask tilgang til innovative programmer er én av hjørnestenene i Creative Cloud. Så snart våre programmerere har utviklet nye funksjoner, som dem vi annonserer for Illustrator i dag, sørger vi for at Creative Cloud-medlemmer er de første som får tilgang til dem, sier Mariah Andén, nordisk markedsansvarlig for Digital Media hos Adobe.

 

Feilfri prosjektdeling

Blant nyhetene i Adobe Illustrator er bl.a. Package Files, som automatisk samler og pakker alle filer i én samlet folder, slik at overleveringer og deling av prosjekter blir enkel.

Unembed Images er en annen nyhet, som gir mulighet til å frigjøre bilder, som tidligere er blitt låst til en Illustrator-fil av andre designere eller kunder.

I tillegg kan man med Links Panel Enhancements følge informasjon om bildefiler betydelig raskere enn tidligere. Hvor det tidligere krevde flere klikk for å sikre at all grafikk overholder nødvendige output-krav, kan man nå enkelt sjekke dette uten å måtte dykke ned i forskjellige lag.

I september lanseres også Digital Publishing Suite, Single Edition, til publisering av blant annet brosjyrer, portefolio’er og bøker som iPad-applikasjoner – og Creative Cloud-medlemmer får samtidig mulighet til å benytte de nyeste funksjonene i Adobe Dreamweaver. I de kommende månedene vil Adobe frigi flere nye funksjoner til Adobes programmer via Creative Cloud.

Se de nye funksjonene:

 

Les mer på www.adobe.com/go/creativecloud.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: