Lite, lekkert og helt personlig

Nå får man muligheten til å produsere småemballasje og promoting-emballasje med personalisert tekst og bilder i små opplag. Antalis AS lanserer nå det patenterte DigiPop fra Relyco i USA for produksjon i de fleste digitale produksjonsmaskiner fra Canon, Xerox, Kodak, Ricoh, Konika Minolta og lasermaskiner som kan ta SRA3 arkformat. DigiPop er forstansede, ferdig rillede og mikroperforerte ark på høykvalitets, høyglanset kartong. Ved å laste ferdige maler inn i f.eks InDesign, kan man enkelt designe sin egen emballasje, trykke arkene, for så å rive ut formen og brette emballasjen. Blant produktene som lagerføres i første omgang er kubebokser, golfballesker, takkekorteske, USB-mailer, popkornboks, 4 siders telt, lunchboks og vineske. Totalt finnes 120 maler til ulike ferdige produkter. Antalis vil lagerføre 19 av disse og utvide sortimentet etter hvert med behovet. DigiPop vises også på Sign og Print messen på Exporama Oslo 26. og 27.september.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: