Lite, lekkert og helt personlig

Nå får man muligheten til å produsere småemballasje og promoting-emballasje med personalisert tekst og bilder i små opplag. Antalis AS lanserer nå det patenterte DigiPop fra Relyco i USA for produksjon i de fleste digitale produksjonsmaskiner fra Canon, Xerox, Kodak, Ricoh, Konika Minolta og lasermaskiner som kan ta SRA3 arkformat. DigiPop er forstansede, ferdig rillede og mikroperforerte ark på høykvalitets, høyglanset kartong. Ved å laste ferdige maler inn i f.eks InDesign, kan man enkelt designe sin egen emballasje, trykke arkene, for så å rive ut formen og brette emballasjen. Blant produktene som lagerføres i første omgang er kubebokser, golfballesker, takkekorteske, USB-mailer, popkornboks, 4 siders telt, lunchboks og vineske. Totalt finnes 120 maler til ulike ferdige produkter. Antalis vil lagerføre 19 av disse og utvide sortimentet etter hvert med behovet. DigiPop vises også på Sign og Print messen på Exporama Oslo 26. og 27.september.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: