Tre nye fra Epson

Epson utvider utvalget av Sure Color-skrivere med tre firefargemodeller for bruk innenfor CAD, GIS og POS.
SC-T7000, SC-T5000 og SC-T3000 er alle utviklet for tilpasninger som arkitekttegninger, kart, presentasjoner, plakater og innendørsskilt. I følge Epson trenger skriverne bare 28 sekunder til å skrive ut en A1-side på standardpapper.
Alle kontroller sitter på forsiden av skriveren og papir mates inn ovenfra. De ferdige utskriftene mates ut på forsiden og stables i en kurv. Strekkoder brukes for å holde styr påhvor mye papir som er igjen på rullen.
Skriverne benytter Epsons vannbaserte UltraChrome XD-blekk samt Epsons Variable-size Droplet-teknologi.
Utskriftsbredden er på henholdsvis 610 millimeter, 914 millimeter og
1118 millimeter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: