Tre nye fra Epson

Epson utvider utvalget av Sure Color-skrivere med tre firefargemodeller for bruk innenfor CAD, GIS og POS.
SC-T7000, SC-T5000 og SC-T3000 er alle utviklet for tilpasninger som arkitekttegninger, kart, presentasjoner, plakater og innendørsskilt. I følge Epson trenger skriverne bare 28 sekunder til å skrive ut en A1-side på standardpapper.
Alle kontroller sitter på forsiden av skriveren og papir mates inn ovenfra. De ferdige utskriftene mates ut på forsiden og stables i en kurv. Strekkoder brukes for å holde styr påhvor mye papir som er igjen på rullen.
Skriverne benytter Epsons vannbaserte UltraChrome XD-blekk samt Epsons Variable-size Droplet-teknologi.
Utskriftsbredden er på henholdsvis 610 millimeter, 914 millimeter og
1118 millimeter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: