Alt i ett fra Horizon

Horizon SF-100-CW8000NL er en ny, multifunksjonell etterbehandlingsløsning, utviklet for å redusere produksjonstidene. Systemet skal ha en brukervennlig pekeskjerm og mater innlegg og omslag fra doble ileggere. Systemet kan mate et forhåndsinnstilt antall ark mfra omslagsileggeren, eller et variabelt antall, som kontrolleres av en leser-enhet.
Funksjonene omfatter trimming, bigging, stifting og falsing. Et ikonbasertsystem gjør det smidig å komme til forskjellige produkter, informerer Horizon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: