Alt i ett fra Horizon

Horizon SF-100-CW8000NL er en ny, multifunksjonell etterbehandlingsløsning, utviklet for å redusere produksjonstidene. Systemet skal ha en brukervennlig pekeskjerm og mater innlegg og omslag fra doble ileggere. Systemet kan mate et forhåndsinnstilt antall ark mfra omslagsileggeren, eller et variabelt antall, som kontrolleres av en leser-enhet.
Funksjonene omfatter trimming, bigging, stifting og falsing. Et ikonbasertsystem gjør det smidig å komme til forskjellige produkter, informerer Horizon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: