Nytt superformat effektivt for SIBA

PUBLISERT: 6 september 2012
OPPDATERT: 6 september

Like før det intensive sommersalget, stakk SIBA i Norge hodet frem og sendte ut en DR i det nye formatet «superpanorama».
– Det var trykkleverandøren vår som foreslo at vi skulle prøve superpanorama. Vi så en tydelig DR-effekt den aktuelle uken, og det tror vi også skyldes det oppsiktsvekkende formatet, sier Victor Bengtsson, landssjef for SIBA Norge.
Superpanorama, der sidene brettes inn i midten, gir en annonse som spenner over fire tabloidsider i bredden. Formatet er utviklet av V-TAB. SIBA i Norge er det første selskapet innenfor hjemmeelektronikkbransjen som bruker superpanorama i sine DR-utsendelser.
– Vi ville skille oss ut. Sammen med de andre markedstiltakene bidro det nye formatet både til høyere omsetning og økt kundetilstrømming, kommenterer Victor Bengtsson.
SIBAs samarbeid med V-TAB har til nå vart i 15 år, og konsernet trykker samtlige reklameblader for SIBAs kampanjer i Norge, Sverige og Danmark. – Også V-TAB ønsket å skille seg ut, og ville gjerne prøve det nye superformatet, forteller Anna Norlander, informasjonsansvarlig hos V-TAB.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1