Pitney Bowes selger Uchida

Pitney Bowes har inngått avtale med japanske Uchida, og blir dermed enedistributør på den skandinaviske markedet av ferdiggjøringsløsningene i serien Aerocut.

Aerocut-linjen består av utstyr for skjæring, snitting og bigging, og har en perforeringsmodul som standard. Alle modeller kan forhåndsprogrammeres med maler. Via en pekeskjerm får man tilgang til flere enn 260 forhåndsprogrammerte jobbformater.

På Drupa i år fikk vi se Aerocut Quatro med en plugin til Adobe Illustrator. Gjennom dette opplegget kan maskinens parametere for skjøring og bigging sendes rett fra brukerens datamaskin.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: