Nye avanserte skjermer

Eizo presenterer en ny serie Color Edge-skjermer som både henvender seg til profesjonelle grafikere og brukere på lavere nivå, men som krever skjermer med korrekt fargegjengivelse. Lanseringen består av tre serier og fem modeller. CG-serien bygger på den den tidligere Color Edge-serien og vil fortsatt rette seg mot proffer innenfor fotografi, prepress, videoredigering og andre grafiske områder som krever de mest avanserte skjermene. Skjermene har en innebygd sensor for selvkalibrering og programvare for kalibrering samt forinnstilte farger tilpasset de mest vanlige broadcast-standardene. De nya modellene er Color Edge CG246 (24,1”) og Color Edge CG275 (27”).

CS-serien er beregnet på nybegynnere innenfor fotografering og design. I likhet med CX-serien, kommer disse skjermene med innebygd sensor for selvkorrigering. Fargeomfanget i CS-serien er sRGB. Kalibreringsprogramvare inngår i pakken.
De nye Color Edge-modellene har en DVI, HDMI og Display Port-innganger for tilkobling til forskjellige typer datamaskiner. HDMI gir mulighet til direktekobling til digitalkameraer. En USB-hub med to innganger gir dessuten enkel tilkobling av datamaskiner samtidig med enkel veksling mellom dem med kalibreringsmulighet. To utganger for tilkobling av USB-tilbehør inngår også.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: