Nye avanserte skjermer

PUBLISERT: 14 september 2012
OPPDATERT: 21 mars

Eizo presenterer en ny serie Color Edge-skjermer som både henvender seg til profesjonelle grafikere og brukere på lavere nivå, men som krever skjermer med korrekt fargegjengivelse. Lanseringen består av tre serier og fem modeller. CG-serien bygger på den den tidligere Color Edge-serien og vil fortsatt rette seg mot proffer innenfor fotografi, prepress, videoredigering og andre grafiske områder som krever de mest avanserte skjermene. Skjermene har en innebygd sensor for selvkalibrering og programvare for kalibrering samt forinnstilte farger tilpasset de mest vanlige broadcast-standardene. De nya modellene er Color Edge CG246 (24,1”) og Color Edge CG275 (27”).

CS-serien er beregnet på nybegynnere innenfor fotografering og design. I likhet med CX-serien, kommer disse skjermene med innebygd sensor for selvkorrigering. Fargeomfanget i CS-serien er sRGB. Kalibreringsprogramvare inngår i pakken.
De nye Color Edge-modellene har en DVI, HDMI og Display Port-innganger for tilkobling til forskjellige typer datamaskiner. HDMI gir mulighet til direktekobling til digitalkameraer. En USB-hub med to innganger gir dessuten enkel tilkobling av datamaskiner samtidig med enkel veksling mellom dem med kalibreringsmulighet. To utganger for tilkobling av USB-tilbehør inngår også.

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768