Nye avanserte skjermer

Eizo presenterer en ny serie Color Edge-skjermer som både henvender seg til profesjonelle grafikere og brukere på lavere nivå, men som krever skjermer med korrekt fargegjengivelse. Lanseringen består av tre serier og fem modeller. CG-serien bygger på den den tidligere Color Edge-serien og vil fortsatt rette seg mot proffer innenfor fotografi, prepress, videoredigering og andre grafiske områder som krever de mest avanserte skjermene. Skjermene har en innebygd sensor for selvkalibrering og programvare for kalibrering samt forinnstilte farger tilpasset de mest vanlige broadcast-standardene. De nya modellene er Color Edge CG246 (24,1”) og Color Edge CG275 (27”).

CS-serien er beregnet på nybegynnere innenfor fotografering og design. I likhet med CX-serien, kommer disse skjermene med innebygd sensor for selvkorrigering. Fargeomfanget i CS-serien er sRGB. Kalibreringsprogramvare inngår i pakken.
De nye Color Edge-modellene har en DVI, HDMI og Display Port-innganger for tilkobling til forskjellige typer datamaskiner. HDMI gir mulighet til direktekobling til digitalkameraer. En USB-hub med to innganger gir dessuten enkel tilkobling av datamaskiner samtidig med enkel veksling mellom dem med kalibreringsmulighet. To utganger for tilkobling av USB-tilbehør inngår også.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: