Nytt design og bedre yteevne

H5D er Hasselblads nyeste flaggskip i mellomformatklassen. Modellen har både fått opgradert design og en ny elektronisk motor.
H5D har også fått ny optikk i form av HCD 4.8/24, som tilsvarer 17 millimeter på en DSLR-kamera. En ny makrokonverterer skal gi bedre nærbilder med vidvinkeloptikk. True Focus II skal gi bedre fokus samt funksjonen Immediate Focus Confirm. Dessutom har modellen fått bedre og et mer «vær-bestandig» hus.
– Kunder vil umiddelbart legge merke til det nye designet og en forbdret ergonomi ssammen med større yteevne på flere nivåer, sier Peter Stig-Nielsen, sjef for Hasselblads proff-segment.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: