Nytt design og bedre yteevne

H5D er Hasselblads nyeste flaggskip i mellomformatklassen. Modellen har både fått opgradert design og en ny elektronisk motor.
H5D har også fått ny optikk i form av HCD 4.8/24, som tilsvarer 17 millimeter på en DSLR-kamera. En ny makrokonverterer skal gi bedre nærbilder med vidvinkeloptikk. True Focus II skal gi bedre fokus samt funksjonen Immediate Focus Confirm. Dessutom har modellen fått bedre og et mer «vær-bestandig» hus.
– Kunder vil umiddelbart legge merke til det nye designet og en forbdret ergonomi ssammen med større yteevne på flere nivåer, sier Peter Stig-Nielsen, sjef for Hasselblads proff-segment.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: