Xeikon med bedre integrering

Xeikon Vectorizor er en ny programvare fra Xeikon som skal skape bedre integrering mellom digitalpressen og laserstanse-enhetene.
Programmet er et tillegg til Xeikons frontend X-800 og er utviklet for forbedre kommunikasjonen mellom digitalpresser som bruker X-800 og tilkoblete lanserstansemaskiner for etikettproduksjon.
– Automatisering og integrering er to viktige komnponenter for å få maksimal nytte av digitaltrykket, sier Jeroen Van Bauwel, Xeikons produktmarkedssjef. Når laserstansingen nå begynner å modnes, ser vi et behov for å automatisere funksjonene. Xeikon Vectorizor er svaret på dette behovet, sier han.
Fra jdf- eller pdf-filer som er generert av et MIS- eller ERP-system kan Xeikon X-800 skape vektorfiler som sendes videre til laserstansen. Filene bygger stanseformen utfra «rammer» som overføres til stansen. Samtidig printes strekkoder ved siden av etikettene som markerer hvilke vektorformer stansen skal bruke. Siden hver etikett kan ha forskjellige former i flyten, er det bare frontenden som vet hvilke etiketter som skal brukes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: