Xeikon med bedre integrering

PUBLISERT: 14 september 2012
OPPDATERT: 14 september

Xeikon Vectorizor er en ny programvare fra Xeikon som skal skape bedre integrering mellom digitalpressen og laserstanse-enhetene.
Programmet er et tillegg til Xeikons frontend X-800 og er utviklet for forbedre kommunikasjonen mellom digitalpresser som bruker X-800 og tilkoblete lanserstansemaskiner for etikettproduksjon.
– Automatisering og integrering er to viktige komnponenter for å få maksimal nytte av digitaltrykket, sier Jeroen Van Bauwel, Xeikons produktmarkedssjef. Når laserstansingen nå begynner å modnes, ser vi et behov for å automatisere funksjonene. Xeikon Vectorizor er svaret på dette behovet, sier han.
Fra jdf- eller pdf-filer som er generert av et MIS- eller ERP-system kan Xeikon X-800 skape vektorfiler som sendes videre til laserstansen. Filene bygger stanseformen utfra «rammer» som overføres til stansen. Samtidig printes strekkoder ved siden av etikettene som markerer hvilke vektorformer stansen skal bruke. Siden hver etikett kan ha forskjellige former i flyten, er det bare frontenden som vet hvilke etiketter som skal brukes.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676