Superpremiere II på «Sign og Print»

Rolands nye 64-tommer heter Roland Soljet PRO4 XR-640 og har Norgespremiére på messen Sign og Print 26.-27. september. Maskinen har to inline-skriverhoder, funksjoner for konturskjæring og benytter det nye blekket Eco Sol MAX2.

De doble skriverhodene skal gi bedre bildekvalitet og en printhastighet på 49,1 kvadratmeter i timen.

Det nyutviklete blekket Eco Sol MAX2 finnes i ni ferger. Du kan konfigurere skriveren med sju eller åtte farger, i totalt fire konfigurasjoner; Cmyk + Lc Lm Wh Mt, Cmyk + Lc Lm Lk Wh, Cmyk + Lc Lm Lk Mt och Cmyk + Lc Lm Lk.

Den nye lyse sorte, Lk, skal garantere nøytralt grått i toneoverganger, naturlige hudfarger og større fotografisk nøyaktighet. En ny versjon av det hvite blekket skal gi bedre opasitet og klarere hvit tekst og grafikk. Metallisk sølv er også forbedret, og kan nå printes som ren dekorfarge eller i kombinasjon med Cmyk, som da skal kunne gi hundrevis av metallnyanser og -effekter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: