Superpremiere II på «Sign og Print»

Rolands nye 64-tommer heter Roland Soljet PRO4 XR-640 og har Norgespremiére på messen Sign og Print 26.-27. september. Maskinen har to inline-skriverhoder, funksjoner for konturskjæring og benytter det nye blekket Eco Sol MAX2.

De doble skriverhodene skal gi bedre bildekvalitet og en printhastighet på 49,1 kvadratmeter i timen.

Det nyutviklete blekket Eco Sol MAX2 finnes i ni ferger. Du kan konfigurere skriveren med sju eller åtte farger, i totalt fire konfigurasjoner; Cmyk + Lc Lm Wh Mt, Cmyk + Lc Lm Lk Wh, Cmyk + Lc Lm Lk Mt och Cmyk + Lc Lm Lk.

Den nye lyse sorte, Lk, skal garantere nøytralt grått i toneoverganger, naturlige hudfarger og større fotografisk nøyaktighet. En ny versjon av det hvite blekket skal gi bedre opasitet og klarere hvit tekst og grafikk. Metallisk sølv er også forbedret, og kan nå printes som ren dekorfarge eller i kombinasjon med Cmyk, som da skal kunne gi hundrevis av metallnyanser og -effekter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: