Superpremiere II på «Sign og Print»

PUBLISERT: 21 september 2012
OPPDATERT: 21 september

Rolands nye 64-tommer heter Roland Soljet PRO4 XR-640 og har Norgespremiére på messen Sign og Print 26.-27. september. Maskinen har to inline-skriverhoder, funksjoner for konturskjæring og benytter det nye blekket Eco Sol MAX2.

De doble skriverhodene skal gi bedre bildekvalitet og en printhastighet på 49,1 kvadratmeter i timen.

Det nyutviklete blekket Eco Sol MAX2 finnes i ni ferger. Du kan konfigurere skriveren med sju eller åtte farger, i totalt fire konfigurasjoner; Cmyk + Lc Lm Wh Mt, Cmyk + Lc Lm Lk Wh, Cmyk + Lc Lm Lk Mt och Cmyk + Lc Lm Lk.

Den nye lyse sorte, Lk, skal garantere nøytralt grått i toneoverganger, naturlige hudfarger og større fotografisk nøyaktighet. En ny versjon av det hvite blekket skal gi bedre opasitet og klarere hvit tekst og grafikk. Metallisk sølv er også forbedret, og kan nå printes som ren dekorfarge eller i kombinasjon med Cmyk, som da skal kunne gi hundrevis av metallnyanser og -effekter.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676