FotoPhono Imaging inviterte

PUBLISERT: 5 oktober 2012
OPPDATERT: 21 mars

20. september 2012 var det Åpent Hus hos FotoPhono Imaging i nye lokaler på Brobekk. Hele 150 bedriftskunder, partnere og privatpersoner kom for å oppleve digitaltrykk, storformat, utstillingsløsninger og andr applikasjoner.

– Målet med denne dagen er å vise alle våre kunder hva vi kan tilby, både bedrifter og privatpersoner. Vi kommuniserer via bilder, og da synes vi det er viktig at folk får førstehåndskjennskap til våre løsninger. Det er noe eget ved å kunne se trykkekvaliteten på nært hold og få kjenne på materialene, forteller daglig leder i FotoPhono Imaging, Inge Norum.

Den grafiske bedriften har alt fra fotografer og kunstnere, arkitekter og interiørarkitekter, samt store og små bedrifter og organisasjoner på kundelisten. Dermed var det mye forskjellig å få med seg innen utsmykning og utstillingsløsninger, storformat fra rull til flatbed og ikke minst den nye digitaltrykk-produksjonen av trykksaker, bøker og andre forretningsdokumenter. I løpet av dagen ble det også produsert nærmere 100 gratis storformatpostere (50×70) på henholdsvis fotopapir eller aluminiumsplate og motivene var de besøkendes favorittbilder.

I dag viser vi frem det aller meste av hva vi kan tilby både for innendørs- og utendørs bruk. Gjenbruksverdi og funksjonalitet er viktig. Et godt eksempel på dette er messeteltet som enkelt kan slås sammen, samt at flatene består av trykket materiale som enkelt kan skiftes ut ved behov, legger administrativ leder Lill Christin Kordahl til.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324