FotoPhono Imaging inviterte

20. september 2012 var det Åpent Hus hos FotoPhono Imaging i nye lokaler på Brobekk. Hele 150 bedriftskunder, partnere og privatpersoner kom for å oppleve digitaltrykk, storformat, utstillingsløsninger og andr applikasjoner.

– Målet med denne dagen er å vise alle våre kunder hva vi kan tilby, både bedrifter og privatpersoner. Vi kommuniserer via bilder, og da synes vi det er viktig at folk får førstehåndskjennskap til våre løsninger. Det er noe eget ved å kunne se trykkekvaliteten på nært hold og få kjenne på materialene, forteller daglig leder i FotoPhono Imaging, Inge Norum.

Den grafiske bedriften har alt fra fotografer og kunstnere, arkitekter og interiørarkitekter, samt store og små bedrifter og organisasjoner på kundelisten. Dermed var det mye forskjellig å få med seg innen utsmykning og utstillingsløsninger, storformat fra rull til flatbed og ikke minst den nye digitaltrykk-produksjonen av trykksaker, bøker og andre forretningsdokumenter. I løpet av dagen ble det også produsert nærmere 100 gratis storformatpostere (50×70) på henholdsvis fotopapir eller aluminiumsplate og motivene var de besøkendes favorittbilder.

I dag viser vi frem det aller meste av hva vi kan tilby både for innendørs- og utendørs bruk. Gjenbruksverdi og funksjonalitet er viktig. Et godt eksempel på dette er messeteltet som enkelt kan slås sammen, samt at flatene består av trykket materiale som enkelt kan skiftes ut ved behov, legger administrativ leder Lill Christin Kordahl til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: