FotoPhono Imaging inviterte

20. september 2012 var det Åpent Hus hos FotoPhono Imaging i nye lokaler på Brobekk. Hele 150 bedriftskunder, partnere og privatpersoner kom for å oppleve digitaltrykk, storformat, utstillingsløsninger og andr applikasjoner.

– Målet med denne dagen er å vise alle våre kunder hva vi kan tilby, både bedrifter og privatpersoner. Vi kommuniserer via bilder, og da synes vi det er viktig at folk får førstehåndskjennskap til våre løsninger. Det er noe eget ved å kunne se trykkekvaliteten på nært hold og få kjenne på materialene, forteller daglig leder i FotoPhono Imaging, Inge Norum.

Den grafiske bedriften har alt fra fotografer og kunstnere, arkitekter og interiørarkitekter, samt store og små bedrifter og organisasjoner på kundelisten. Dermed var det mye forskjellig å få med seg innen utsmykning og utstillingsløsninger, storformat fra rull til flatbed og ikke minst den nye digitaltrykk-produksjonen av trykksaker, bøker og andre forretningsdokumenter. I løpet av dagen ble det også produsert nærmere 100 gratis storformatpostere (50×70) på henholdsvis fotopapir eller aluminiumsplate og motivene var de besøkendes favorittbilder.

I dag viser vi frem det aller meste av hva vi kan tilby både for innendørs- og utendørs bruk. Gjenbruksverdi og funksjonalitet er viktig. Et godt eksempel på dette er messeteltet som enkelt kan slås sammen, samt at flatene består av trykket materiale som enkelt kan skiftes ut ved behov, legger administrativ leder Lill Christin Kordahl til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: