Best in show på Graph Expo

Konvolutteringsmaskinen Fusion Cross fra Böwe Systecs ble kåret til beste produkt i sin kategori, på messen Graph Expo i Chicago nylig. Det var den grafiske tenketanken «What They Think» som utpekte vinneren. Markedsansvarlig hos Böwe, Joachim Koschier, kan fortelle at et amerikansk selskap allerede har kjøpt minst tolv maskiner. – Jeg kan dessverre ikke røpe hvem det er eller hvor mange maskiner vi har solgt, men det er en stor ordre, så mye kan jeg si, forteller Joachim Koschier.
Det unike med Fusion Plus er, at den er bygd slik at konvoluttene hele tiden er i bevegelse, mens brevet legges inn, og dette minsker belastningen når brev og konvolutt skal samles. I teorien kan hastigheten på maskinen fordobles samtidig med at både konvolutt og brev beskyttes bedre enn i mange andre maskiner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: