Best in show på Graph Expo

Konvolutteringsmaskinen Fusion Cross fra Böwe Systecs ble kåret til beste produkt i sin kategori, på messen Graph Expo i Chicago nylig. Det var den grafiske tenketanken «What They Think» som utpekte vinneren. Markedsansvarlig hos Böwe, Joachim Koschier, kan fortelle at et amerikansk selskap allerede har kjøpt minst tolv maskiner. – Jeg kan dessverre ikke røpe hvem det er eller hvor mange maskiner vi har solgt, men det er en stor ordre, så mye kan jeg si, forteller Joachim Koschier.
Det unike med Fusion Plus er, at den er bygd slik at konvoluttene hele tiden er i bevegelse, mens brevet legges inn, og dette minsker belastningen når brev og konvolutt skal samles. I teorien kan hastigheten på maskinen fordobles samtidig med at både konvolutt og brev beskyttes bedre enn i mange andre maskiner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *