BK-gruppen i nytt hus

Forrige uke innviet BK-gruppen sitt nye hus ved Sandefjord. Nybygget er på 4 600 kvadratmeter og utgjør en investering på 40 millioner kroner. BK-gruppen omsetter for rundt 100 millioner kroner i året.

NÅ er hele BK-gruppen samlet, med BK Grafisk, BK Media, BK Nanset Kartong, BK profilering og BK Digital under samme tak.. Bygget er planlagt slik at de fem enhetene utfyller hverandre, sier markedssjef Rune Løberg. Rune vite gjestene rundt og blant annet innom en egen designavdeling med en printshop som leverer visittkort på timen.
BK har to store, nye 8 farger Man Roland-presser, en mindre Ryobi 6 farger UV-maskin med lakkverk, og en 4 farger Ryobi som kjører aksidens.
Trykkprosessen hos BK Grafisk er miljøvennlig, og svanemerket.
BK-eierne arbeider hardt for fortsatt vekst. Vestfold fylke vokser. De neste årene er det ventet over 100 000 nye innbyggere og med det, mange virksomheter som vil trenge mengder av tjenester.

– Vi er stolte av å være en del av grafisk bransje, en bransje som ikke så mange har tro på. Vi tror på den og vi har tro på oss selv, sa BKs styreleder Ingar Jansen.

I dag er også Thomas Jørgensen, Rune Løberg og Bjarne Steen medeiere i BK-gruppen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: