BK-gruppen i nytt hus

Forrige uke innviet BK-gruppen sitt nye hus ved Sandefjord. Nybygget er på 4 600 kvadratmeter og utgjør en investering på 40 millioner kroner. BK-gruppen omsetter for rundt 100 millioner kroner i året.

NÅ er hele BK-gruppen samlet, med BK Grafisk, BK Media, BK Nanset Kartong, BK profilering og BK Digital under samme tak.. Bygget er planlagt slik at de fem enhetene utfyller hverandre, sier markedssjef Rune Løberg. Rune vite gjestene rundt og blant annet innom en egen designavdeling med en printshop som leverer visittkort på timen.
BK har to store, nye 8 farger Man Roland-presser, en mindre Ryobi 6 farger UV-maskin med lakkverk, og en 4 farger Ryobi som kjører aksidens.
Trykkprosessen hos BK Grafisk er miljøvennlig, og svanemerket.
BK-eierne arbeider hardt for fortsatt vekst. Vestfold fylke vokser. De neste årene er det ventet over 100 000 nye innbyggere og med det, mange virksomheter som vil trenge mengder av tjenester.

– Vi er stolte av å være en del av grafisk bransje, en bransje som ikke så mange har tro på. Vi tror på den og vi har tro på oss selv, sa BKs styreleder Ingar Jansen.

I dag er også Thomas Jørgensen, Rune Løberg og Bjarne Steen medeiere i BK-gruppen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: