Lønnsomme visittkort med tekno-snacks

Sliter du med lønnsomhet i forbindelse med produksjon av visittkort? Her er et tips fra USA, som innebærer dobling av prisen. Programvaren Vizibility hjelper deg med å skape en qr-kode og en landingsside for hvert visittkort. På landingssiden finnes all kontaktinformasjon om personen som ga deg visittkortet.
Via et enkelt grensesnitt fyller kunden selv ut telefonnummer, e-postadresse, Linkedin-, Facebook- og Twitter-kontakt etc. Alle som deretter får visittkortet, kan skanne det med en vanlig qr-kodeleser og umiddelbart få all informasjon i sin telefon. De kan også med ett klikk få all informasjon om øvrige medarbeidere i den bedriften som visittkort-innehaveren arbeider for.
– Løsningen er meget enkel, forteller James Alexander, som hoppet av fra Adobe og startet Vizibility for tre år siden.
– Trykkeriet betaler 1000 dollar i året, og kan deretter legge opp hvor mange kunder og visittkort som de bare ønsker.
Alt er en cloud-tjeneste, så det tar maks ti minutter for et trykkeri å komme i gang med systemet. På vizibility.com kan du teste og bli kunde.

Hvis du lager visittkort som har et rfid-chips i midten, kan dette selvsagt også leses med det nearfield-kortet som sitter i nesten alle smarttelefoner, med unntak av iPhone. Da trenger du ikke gå via en QR-kodeleser, du kan bare dra  visittkortet mot telefonens bakside.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe i Oslo. Hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh se man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: