Lønnsomme visittkort med tekno-snacks

PUBLISERT: 12 oktober 2012
OPPDATERT: 12 oktober

Sliter du med lønnsomhet i forbindelse med produksjon av visittkort? Her er et tips fra USA, som innebærer dobling av prisen. Programvaren Vizibility hjelper deg med å skape en qr-kode og en landingsside for hvert visittkort. På landingssiden finnes all kontaktinformasjon om personen som ga deg visittkortet.
Via et enkelt grensesnitt fyller kunden selv ut telefonnummer, e-postadresse, Linkedin-, Facebook- og Twitter-kontakt etc. Alle som deretter får visittkortet, kan skanne det med en vanlig qr-kodeleser og umiddelbart få all informasjon i sin telefon. De kan også med ett klikk få all informasjon om øvrige medarbeidere i den bedriften som visittkort-innehaveren arbeider for.
– Løsningen er meget enkel, forteller James Alexander, som hoppet av fra Adobe og startet Vizibility for tre år siden.
– Trykkeriet betaler 1000 dollar i året, og kan deretter legge opp hvor mange kunder og visittkort som de bare ønsker.
Alt er en cloud-tjeneste, så det tar maks ti minutter for et trykkeri å komme i gang med systemet. På vizibility.com kan du teste og bli kunde.

Hvis du lager visittkort som har et rfid-chips i midten, kan dette selvsagt også leses med det nearfield-kortet som sitter i nesten alle smarttelefoner, med unntak av iPhone. Da trenger du ikke gå via en QR-kodeleser, du kan bare dra  visittkortet mot telefonens bakside.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo