Ricohs klikkbare papir, først på Graph Expo

Da Graph Expo i Chicago nylig skulle løfte fram de viktigste produktene, kom Ricohs Clickable Paper på topp. Her kan du lese av bilder i trykksakene og komme til mer informasjon – helt uten at det foreligger en QR-kode.

Andre produkter som fikk «åtgaum», var Efis kioskløsning for trykkerier som lar kundene komme inn med et flashminne å trykke fra, og Efis produksjonsstyringsverktøy, som på en enkel måte viser belegget i de forskjellige maskinene.
Heidelbergs bord som kan måle farge uten at det finnes en stripe på trykket, ble også fremhevet på Graph Expo.
Kodak fikk en spesialpris for at arbeidsflytsystemet Prinergy i så mange år har bidratt til verdiskaping i mange bedrifter verden over.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: