Ricohs klikkbare papir, først på Graph Expo

Da Graph Expo i Chicago nylig skulle løfte fram de viktigste produktene, kom Ricohs Clickable Paper på topp. Her kan du lese av bilder i trykksakene og komme til mer informasjon – helt uten at det foreligger en QR-kode.

Andre produkter som fikk «åtgaum», var Efis kioskløsning for trykkerier som lar kundene komme inn med et flashminne å trykke fra, og Efis produksjonsstyringsverktøy, som på en enkel måte viser belegget i de forskjellige maskinene.
Heidelbergs bord som kan måle farge uten at det finnes en stripe på trykket, ble også fremhevet på Graph Expo.
Kodak fikk en spesialpris for at arbeidsflytsystemet Prinergy i så mange år har bidratt til verdiskaping i mange bedrifter verden over.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: