Nye oppgraderinger fra Adobe

Photoshop Elements og Premiere Elements kommer nå i versjon 11, med nytt brukergrensesnitt og nye funksjoner som forenkler redigering, organisering og deling, forteller Åsa Andersson, nordisk marketing-ansvarlig for Elements-produktene i Adobe.

Versjon 11 av Photoshop Elements og Premiere Elements har fått et helt nytt utseende. Den har også fått nye funksjoner.

– Med de nye Elements 11-programmene gir vi brukerne kraftige, brukervennlige redigeringsmuligheter som inspirerer til kreativitet og gjør det enklere å realisere sine idéer, sier Åsa videre.

Photoshop Elements 11 har samme redigeringsmotor som Photoshop. Det betyr at brukeren får adgang til redigerings-guidene Quick, Guided og Expert, samt effekter som tilt-shift og vignetter. Med Photoshop Elements 11 kan man også raskt organisere sine bilder etter personer, steder eller begivenheter via Google maps geo-tagging, legger hun til.
Adobe Premiere Elements 11 gjør det enkelt å skape proffe videoer inneholder mange av de samme funksjoner som Photoshop Elements 11. I tillegg får brukeren mulighet til å bruke nye, visuelle effekter, overganger, menyer, lydeffekter og mye mer, sier Åsa.


Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11 er nå tilgjengelige på www.adobe.com. De to produktene fås både som en samlet pakke og som enkeltstående produkter, og akkurat som tidligere til både Windows og Mac.
Pakken med både Photoshop Elements 11 & Premiere Elements 11 koster NOK 1.200,- inkl mva ved nedlasting, og man kan oppgradere fra tidligere versjoner for NOK 987,50 inkl mva. Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11 kan også kjøpes individuelt for NOK 800,- inkl mva ved nedlasting og som oppgradering fra tidligere versjoner for NOK 650 inkl mva. Egne priser og tilbud gjelder for studenter, skoler og utdanningsinstitusjoner. Mer på Adobe Education Store.

Photoshop Premiere Elements 11 er tilgjengelig i en 30-dagers prøveversjon her:  http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=premiere_elements&loc=us

Premiere Elements 11 er tilgjengelig i en 30-dagers prøveversjon her: http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop_elements&loc=us

Alle priser er hentet fra Adobe webshop og er inkl. mva.

 

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: