Nye oppgraderinger fra Adobe

PUBLISERT: 18 oktober 2012
OPPDATERT: 18 oktober

Photoshop Elements og Premiere Elements kommer nå i versjon 11, med nytt brukergrensesnitt og nye funksjoner som forenkler redigering, organisering og deling, forteller Åsa Andersson, nordisk marketing-ansvarlig for Elements-produktene i Adobe.

Versjon 11 av Photoshop Elements og Premiere Elements har fått et helt nytt utseende. Den har også fått nye funksjoner.

– Med de nye Elements 11-programmene gir vi brukerne kraftige, brukervennlige redigeringsmuligheter som inspirerer til kreativitet og gjør det enklere å realisere sine idéer, sier Åsa videre.

Photoshop Elements 11 har samme redigeringsmotor som Photoshop. Det betyr at brukeren får adgang til redigerings-guidene Quick, Guided og Expert, samt effekter som tilt-shift og vignetter. Med Photoshop Elements 11 kan man også raskt organisere sine bilder etter personer, steder eller begivenheter via Google maps geo-tagging, legger hun til.
Adobe Premiere Elements 11 gjør det enkelt å skape proffe videoer inneholder mange av de samme funksjoner som Photoshop Elements 11. I tillegg får brukeren mulighet til å bruke nye, visuelle effekter, overganger, menyer, lydeffekter og mye mer, sier Åsa.


Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11 er nå tilgjengelige på www.adobe.com. De to produktene fås både som en samlet pakke og som enkeltstående produkter, og akkurat som tidligere til både Windows og Mac.
Pakken med både Photoshop Elements 11 & Premiere Elements 11 koster NOK 1.200,- inkl mva ved nedlasting, og man kan oppgradere fra tidligere versjoner for NOK 987,50 inkl mva. Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11 kan også kjøpes individuelt for NOK 800,- inkl mva ved nedlasting og som oppgradering fra tidligere versjoner for NOK 650 inkl mva. Egne priser og tilbud gjelder for studenter, skoler og utdanningsinstitusjoner. Mer på Adobe Education Store.

Photoshop Premiere Elements 11 er tilgjengelig i en 30-dagers prøveversjon her:  http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=premiere_elements&loc=us

Premiere Elements 11 er tilgjengelig i en 30-dagers prøveversjon her: http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop_elements&loc=us

Alle priser er hentet fra Adobe webshop og er inkl. mva.

 

 

Les videre

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Siste nytt

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserer lanseringen av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet. De nye digitalpressene er designet for å forbedre både produksjonsflyten og økonomien i trykkeribransjen – og inneholder derfor en rekke autonome løsninger som skal effektivisere produksjonsprosesser.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Avfall blir helt nye produkter med Hexis nye satsing

Avfall fra materialer blir husisolasjon og PVC-rør når Hexis nye resirkuleringsprogram rulles ut i Europa. Under Fespa viser det franske selskapet også en ny ultratransparent film og nye farger i Bodyfence- og Skintac-serien.
hexis_wallgren