Nye oppgraderinger fra Adobe

Photoshop Elements og Premiere Elements kommer nå i versjon 11, med nytt brukergrensesnitt og nye funksjoner som forenkler redigering, organisering og deling, forteller Åsa Andersson, nordisk marketing-ansvarlig for Elements-produktene i Adobe.

Versjon 11 av Photoshop Elements og Premiere Elements har fått et helt nytt utseende. Den har også fått nye funksjoner.

– Med de nye Elements 11-programmene gir vi brukerne kraftige, brukervennlige redigeringsmuligheter som inspirerer til kreativitet og gjør det enklere å realisere sine idéer, sier Åsa videre.

Photoshop Elements 11 har samme redigeringsmotor som Photoshop. Det betyr at brukeren får adgang til redigerings-guidene Quick, Guided og Expert, samt effekter som tilt-shift og vignetter. Med Photoshop Elements 11 kan man også raskt organisere sine bilder etter personer, steder eller begivenheter via Google maps geo-tagging, legger hun til.
Adobe Premiere Elements 11 gjør det enkelt å skape proffe videoer inneholder mange av de samme funksjoner som Photoshop Elements 11. I tillegg får brukeren mulighet til å bruke nye, visuelle effekter, overganger, menyer, lydeffekter og mye mer, sier Åsa.


Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11 er nå tilgjengelige på www.adobe.com. De to produktene fås både som en samlet pakke og som enkeltstående produkter, og akkurat som tidligere til både Windows og Mac.
Pakken med både Photoshop Elements 11 & Premiere Elements 11 koster NOK 1.200,- inkl mva ved nedlasting, og man kan oppgradere fra tidligere versjoner for NOK 987,50 inkl mva. Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11 kan også kjøpes individuelt for NOK 800,- inkl mva ved nedlasting og som oppgradering fra tidligere versjoner for NOK 650 inkl mva. Egne priser og tilbud gjelder for studenter, skoler og utdanningsinstitusjoner. Mer på Adobe Education Store.

Photoshop Premiere Elements 11 er tilgjengelig i en 30-dagers prøveversjon her:  http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=premiere_elements&loc=us

Premiere Elements 11 er tilgjengelig i en 30-dagers prøveversjon her: http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop_elements&loc=us

Alle priser er hentet fra Adobe webshop og er inkl. mva.

 

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: