Nye oppgraderinger fra Adobe

PUBLISERT: 18 oktober 2012
OPPDATERT: 18 oktober

Photoshop Elements og Premiere Elements kommer nå i versjon 11, med nytt brukergrensesnitt og nye funksjoner som forenkler redigering, organisering og deling, forteller Åsa Andersson, nordisk marketing-ansvarlig for Elements-produktene i Adobe.

Versjon 11 av Photoshop Elements og Premiere Elements har fått et helt nytt utseende. Den har også fått nye funksjoner.

– Med de nye Elements 11-programmene gir vi brukerne kraftige, brukervennlige redigeringsmuligheter som inspirerer til kreativitet og gjør det enklere å realisere sine idéer, sier Åsa videre.

Photoshop Elements 11 har samme redigeringsmotor som Photoshop. Det betyr at brukeren får adgang til redigerings-guidene Quick, Guided og Expert, samt effekter som tilt-shift og vignetter. Med Photoshop Elements 11 kan man også raskt organisere sine bilder etter personer, steder eller begivenheter via Google maps geo-tagging, legger hun til.
Adobe Premiere Elements 11 gjør det enkelt å skape proffe videoer inneholder mange av de samme funksjoner som Photoshop Elements 11. I tillegg får brukeren mulighet til å bruke nye, visuelle effekter, overganger, menyer, lydeffekter og mye mer, sier Åsa.


Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11 er nå tilgjengelige på www.adobe.com. De to produktene fås både som en samlet pakke og som enkeltstående produkter, og akkurat som tidligere til både Windows og Mac.
Pakken med både Photoshop Elements 11 & Premiere Elements 11 koster NOK 1.200,- inkl mva ved nedlasting, og man kan oppgradere fra tidligere versjoner for NOK 987,50 inkl mva. Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11 kan også kjøpes individuelt for NOK 800,- inkl mva ved nedlasting og som oppgradering fra tidligere versjoner for NOK 650 inkl mva. Egne priser og tilbud gjelder for studenter, skoler og utdanningsinstitusjoner. Mer på Adobe Education Store.

Photoshop Premiere Elements 11 er tilgjengelig i en 30-dagers prøveversjon her:  http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=premiere_elements&loc=us

Premiere Elements 11 er tilgjengelig i en 30-dagers prøveversjon her: http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop_elements&loc=us

Alle priser er hentet fra Adobe webshop og er inkl. mva.

 

 

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676