Tjue prosent raskere

Océ har lansert enda en modell til den hybride storformatserien Arizona.
Modellene Arizona 480 GT og 480 XT har arbeidsformater på henholdsvis 1,25 x 2,5 meter og 2,5 x 3,05 meter. De er udstyrt med åtte blekkanaler, der de første fire er konfigurert til cmyk-produksjon og to kan benyttes til lakk og hvit eller dobbelt-hvit, dvs hvit også som spotfarge. De siste to kanalene benyttes til ekstra kapasitet på cyan og magenta, en konfigurasjon Océ har døpt CM2 («Cyan Magenta i andre»), et oppsett som i følge Océ betyr høykvalitetsprint 20 prosent raskere enn Arizona 360-serien, uten å forbruke mer blekk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: