Antalis lanserer d2b!

PUBLISERT: 26 oktober 2012
OPPDATERT: 26 oktober

d2b – digital to business – er Antalis sin storsatsing til digitaltrykkerne, og består av tilpassede  produkter og teknisk informasjon. Digitalmarkedet er i stadig vekst, og behovet for spesialtilpassede kvaliteter og kompetanse øker. Tidligere i år ble Digigreen lansert, et høybestrøket papir sertifisert for HP Indigo, og testet og godkjent av alle de store produsentene av tonermaskiner. Papiret har også høy miljøprofil, fordi det er minimum 50% resirkulert, forteller Helge Rosbach hos Antalis.

Nå får Image-familien fått et nytt medlem, nemlig høykvalitets ubestrøket digitalpapir, Image Digicolor, et glatt høyhvitt papir for digitaltrykk med toner. Like under, kvalitetsmessig, ligger Image Impact for tonermaskiner og Image Indigo sertifisert for HP Indigo.

Nå lanseres alle produktene i d2b konseptet i nye prøvebøker, spesielt tilpasset tonerteknikk eller HP Indigo. Prøvebøkene er tilpasset kundens maskinpark og basert på merker som Canon, Ricoh, Xerox, Nexpress, Xerox og HP Indigo. Bøkene inneholder oversikt over papir som er sertifisert eller kompatibelt med de ulike teknikkene, basert på tester/sertifiseringer og erfaringer. Bøkene inneholder flere kvaliteter innen bestrøket og ubestrøket papir, spesialiteter som plast og selvklebende, samt papir for kreative løsninger. Etter hvert vil dette også komme som en søkefunksjon på Antalis hjemmeside, opplyser Helge Rosbach.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri