Antalis lanserer d2b!

d2b – digital to business – er Antalis sin storsatsing til digitaltrykkerne, og består av tilpassede  produkter og teknisk informasjon. Digitalmarkedet er i stadig vekst, og behovet for spesialtilpassede kvaliteter og kompetanse øker. Tidligere i år ble Digigreen lansert, et høybestrøket papir sertifisert for HP Indigo, og testet og godkjent av alle de store produsentene av tonermaskiner. Papiret har også høy miljøprofil, fordi det er minimum 50% resirkulert, forteller Helge Rosbach hos Antalis.

Nå får Image-familien fått et nytt medlem, nemlig høykvalitets ubestrøket digitalpapir, Image Digicolor, et glatt høyhvitt papir for digitaltrykk med toner. Like under, kvalitetsmessig, ligger Image Impact for tonermaskiner og Image Indigo sertifisert for HP Indigo.

Nå lanseres alle produktene i d2b konseptet i nye prøvebøker, spesielt tilpasset tonerteknikk eller HP Indigo. Prøvebøkene er tilpasset kundens maskinpark og basert på merker som Canon, Ricoh, Xerox, Nexpress, Xerox og HP Indigo. Bøkene inneholder oversikt over papir som er sertifisert eller kompatibelt med de ulike teknikkene, basert på tester/sertifiseringer og erfaringer. Bøkene inneholder flere kvaliteter innen bestrøket og ubestrøket papir, spesialiteter som plast og selvklebende, samt papir for kreative løsninger. Etter hvert vil dette også komme som en søkefunksjon på Antalis hjemmeside, opplyser Helge Rosbach.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: