Antalis lanserer d2b!

d2b – digital to business – er Antalis sin storsatsing til digitaltrykkerne, og består av tilpassede  produkter og teknisk informasjon. Digitalmarkedet er i stadig vekst, og behovet for spesialtilpassede kvaliteter og kompetanse øker. Tidligere i år ble Digigreen lansert, et høybestrøket papir sertifisert for HP Indigo, og testet og godkjent av alle de store produsentene av tonermaskiner. Papiret har også høy miljøprofil, fordi det er minimum 50% resirkulert, forteller Helge Rosbach hos Antalis.

Nå får Image-familien fått et nytt medlem, nemlig høykvalitets ubestrøket digitalpapir, Image Digicolor, et glatt høyhvitt papir for digitaltrykk med toner. Like under, kvalitetsmessig, ligger Image Impact for tonermaskiner og Image Indigo sertifisert for HP Indigo.

Nå lanseres alle produktene i d2b konseptet i nye prøvebøker, spesielt tilpasset tonerteknikk eller HP Indigo. Prøvebøkene er tilpasset kundens maskinpark og basert på merker som Canon, Ricoh, Xerox, Nexpress, Xerox og HP Indigo. Bøkene inneholder oversikt over papir som er sertifisert eller kompatibelt med de ulike teknikkene, basert på tester/sertifiseringer og erfaringer. Bøkene inneholder flere kvaliteter innen bestrøket og ubestrøket papir, spesialiteter som plast og selvklebende, samt papir for kreative løsninger. Etter hvert vil dette også komme som en søkefunksjon på Antalis hjemmeside, opplyser Helge Rosbach.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *