Apple lanserer iPad mini

Denne uken introduserte Apple iPad mini, en ny og mindre ny iPad, 23 prosent tynnere og 53 prosent lettere enn den forrige, nemlig tredje generasjon iPad. Den nye iPad mini har 7,9-tommer Multi-Touch-skjerm, FaceTime HD og iSight-kameraer, den byr på rask trådløs ytelse og i følge Apple lever batteriet i ti timer.
Produktet er i alle henseender en iPad, men minien kan du altså holde i en hånd.
Apple presenterte samtidig fjerde generasjon iPad, med 9,7-tommers Retina-skjerm, A6X chip, FaceTime HD-kamera og lynrask trådløs ytelse. Både iPad mini og fjerde generasjon iPad kommer med iOS 6, som leverandøren hevder er verdens mest avanserte mobile operativsystem og har 200 nye funksjoner.
Tekniske detaljer, priser med mer, finner du Apples eller din forhandlers hjemmesider.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: