Hjelp til etikettproduksjonen

Til etikettprinteren CX1000e Color Label Printer har fabrikanten Primera utviklet tilbehør som hjelper til med å fjerne overskytende etikettmateriale etter stansing, og samtidig ruller opp de ferdige etikettene. Maskinen er døpt FX1000e Matrix Removal System og skal være et svar på stor kundeetterspøser etter en slik funksjon. FX1000e har doble opprullere og prisen ligger på 9995 euro. Hvis du bare trenger en enkelt oppruller, koster systemet 8995 euro.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: