Hjelp til etikettproduksjonen

Til etikettprinteren CX1000e Color Label Printer har fabrikanten Primera utviklet tilbehør som hjelper til med å fjerne overskytende etikettmateriale etter stansing, og samtidig ruller opp de ferdige etikettene. Maskinen er døpt FX1000e Matrix Removal System og skal være et svar på stor kundeetterspøser etter en slik funksjon. FX1000e har doble opprullere og prisen ligger på 9995 euro. Hvis du bare trenger en enkelt oppruller, koster systemet 8995 euro.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: