Mer om Landas nano-ink

Selskapet Landa har lettet litt på lokket med hensyn til hvordan deres produkt fungerer. Nå har selskapet produsert en beskrivelse på åtte tynnskrevne sider med en del forklaringer Vi venter fortsatt på mange svar – for eksempel på hvordan dråpene  kan bestå av nesten hundre prosent vann og legges oppå hverandre uten at fargene blandes.

Men her kan noen av dere få svar på noen av spørsmålene deres:

www.landanano.com/white-paper

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: