Mer om Landas nano-ink

Selskapet Landa har lettet litt på lokket med hensyn til hvordan deres produkt fungerer. Nå har selskapet produsert en beskrivelse på åtte tynnskrevne sider med en del forklaringer Vi venter fortsatt på mange svar – for eksempel på hvordan dråpene  kan bestå av nesten hundre prosent vann og legges oppå hverandre uten at fargene blandes.

Men her kan noen av dere få svar på noen av spørsmålene deres:

www.landanano.com/white-paper

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: