Punkt1 i Larvik og i Oslo overtas av Erik Tanche Nilssen AS

Erik Tanche Nilssen AS kjøpte i går 1. november aksjene i Punktl AS, Larvik og datterselskapet Punkt i Oslo AS. Produktområdene er digitaltrykk, skilter og profilering. Markedet er hovedsakelig Vestfold og Oslo-området. Selskapene har 15 ansatte og hadde i 2011 en samlet omsetning på kr. 27,0 mill.
Erik Tanche Nilssen AS driver med utgangspunkt i Skien virksomhet gjennom forretningsområdene engroshandel og grafisk produksjon. Firmaet har 100 ansatte og hadde i 2011 en omsetning på 257 millioner kroner. Punkt l AS fortsetter som før, men nå som et datterselskap av Erik Tanche Nilssen AS.

– De tidligere eierne Atle Nordaunet og Eiliv Bleivik fortsetter i selskapet som henholdsvis daglig leder og markeds- og produksjonssjef. Punkt1 Oslo AS fortsetter inntil videre som før, men skal etter hvert slås sammen med Oslo-avdelingen til Erik Tanche Nilssen AS. Detaljene rundt dette er ikke klare, men vi regner med at dette viI skje fra 01.01.2013, kommenterer de nye eierne i en pressemelding.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Punkt1 i Larvik og i Oslo overtas av Erik Tanche Nilssen AS”
  1. Må presisere en ting: Erik Tanche-Nilssen AS overtar ikke aksjene i Punkt1, de kjøper aksjene i Punkt1.
    Dette er nå korrigert

  2. Må presisere en ting: Erik Tanche-Nilssen AS overtar ikke aksjene i Punkt1, de kjøper aksjene i Punkt1.
    Dette er nå korrigert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe i Oslo. Hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh se man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: