Punkt1 i Larvik og i Oslo overtas av Erik Tanche Nilssen AS

Erik Tanche Nilssen AS kjøpte i går 1. november aksjene i Punktl AS, Larvik og datterselskapet Punkt i Oslo AS. Produktområdene er digitaltrykk, skilter og profilering. Markedet er hovedsakelig Vestfold og Oslo-området. Selskapene har 15 ansatte og hadde i 2011 en samlet omsetning på kr. 27,0 mill.
Erik Tanche Nilssen AS driver med utgangspunkt i Skien virksomhet gjennom forretningsområdene engroshandel og grafisk produksjon. Firmaet har 100 ansatte og hadde i 2011 en omsetning på 257 millioner kroner. Punkt l AS fortsetter som før, men nå som et datterselskap av Erik Tanche Nilssen AS.

– De tidligere eierne Atle Nordaunet og Eiliv Bleivik fortsetter i selskapet som henholdsvis daglig leder og markeds- og produksjonssjef. Punkt1 Oslo AS fortsetter inntil videre som før, men skal etter hvert slås sammen med Oslo-avdelingen til Erik Tanche Nilssen AS. Detaljene rundt dette er ikke klare, men vi regner med at dette viI skje fra 01.01.2013, kommenterer de nye eierne i en pressemelding.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Punkt1 i Larvik og i Oslo overtas av Erik Tanche Nilssen AS”
  1. Må presisere en ting: Erik Tanche-Nilssen AS overtar ikke aksjene i Punkt1, de kjøper aksjene i Punkt1.
    Dette er nå korrigert

  2. Må presisere en ting: Erik Tanche-Nilssen AS overtar ikke aksjene i Punkt1, de kjøper aksjene i Punkt1.
    Dette er nå korrigert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: