Ricoh blir med på Ipex 2014

Ricohs ledelse har bekreftet sin deltakelse på Ipex i 2014.

– De nyeste kunngjøringene vi får fra Ipex-arrangørene ser ut til å plassere  trykksaken i en marketingmix som er i overensstemmelse med Ricohs fokusområder. Det omfatter blant annet å gi trykkeriene det verktøyet de trenger for å ekspandere seg utover bare det å trykke, sier Peter Williams, executive VP for production printing hos Ricoh.

Ricohs bekreftelse kommer etter et avbud fra Heidelberg, HP og Agfa. Konica Minolta har tidligere bekreftet at de stiller, sammen med selskaper som Atlantic Zeiser, Autobond, Roland DG og Red Tie.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: