Ny toner for mange skrivere

Xerox lanserer nå tonere som passer laserskrivere fra flere ulike produsenter. Tonerne gir i følge Xerox svært gode utskrifter, de skal også være rimelige og kan til en stor del resirkuleres, forteller Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

– Vår nye tonerserie er designet for de fleste anerkjente produsenter, legger han til.

Tonerne er designet for maskiner fra Brother, Canon, Epson, HP, IBM, Konica, Kyocera, Lexmark, Oki og Panasonic. TOnerne leveres også med to års garanti

– Vi legger stor vekt på miljøaspektet. Rundt 90 prosent av kassettene blir resirkulert, sier Ørjansen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: