Energireduksjon på 65 prosent

Durst lanserer nå en Led-versjon av UV-inkjetprinteren Omega 1. På Viscom Italia presenters den nye storformatprinteren Omega 2, en Led-variant av UV-inkjetmaskinen Omega 1. Ifølge Durst kan man oppnå reduksjon i energiforbruket med opp til 65 prosent, takket være luftkjølte 398 nm Led-lamper. Blekket er tilpasset Led-teknologien, slik at det skal være mulig å oppretholde samme produksjonskapasitet og fargekonfigurasjoner som i den tidligere modellen, som tilbyr seks farger og 35 m2 i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: