Newsweek dropper papir

Også store tradisjontunge papirmedier gir opp.
Etter 80 år har amerikanske  Newsweek nå besluttet å droppe sin trykte utgave. Bladet utkommer for siste gang på papir i USA den 31. desember i år, og fra og med 2013 blir Newsweek heldigitalt, og satser på innholdsproduksjon beregnet for nett og lesebrett.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: