CopyCat fornyer maskinparken

PUBLISERT: 23 november 2012
OPPDATERT: 23 november

CopyCat har kjøpt nytt produksjonsutstyr ved avdelingene i Drammen, Ski og Nydalen. Grafisk kvalitet og ytelse var selvsagt viktige parametere, og valget falt på Xerox 770 Digital Color Press. Geir Thorbjørnsen, daglig leder i CopyCat Gruppen sier han er imponert over produksjonspotensialet i en såpass kompakt løsning. – I små forretningslokaler er det dessuten viktig med lavt energiforbruk, spesielt for å redusere varmeutslippet i lokalene. Xerox 770 er skreddersydd for våre mindre produksjonslokaler, forteller han.

– Vi har bygget opp kompetanse og løsninger på områder som webutvikling, nettportaler og kampanjeverktøy, og bruker ressurser og penger til forskning og utvikling på nye områder. Vi tror dette er helt nødvendig for å holde posisjonen og kunne være kundens samarbeidspartner for alle typer markedsaktiviteter. Det betyr for eksempel at vi arbeider med responskampanjer i ulike kanaler, både digitale og papirbaserte, og skreddersøm av markedsportaler der kundene kan bestille ulike tjenester. I tillegg har vi bygget opp våre egne nettsider på nytt fra bunnen av, med langt større vekt på toveiskommunikasjon og tilpasning til sosiale medier. I praksis ser vi at denne satsningen genererer mer print, men det viktigste er at vi løser totale markedsoppgaver for kundene og posisjonerer oss høyere opp i kundens verdikjede enn tidligere, forklarer Geir Thorbjørnsen.

Les videre

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

HP og Canva vil demokratisere design og printing

HP annonserte i dag et strategisk flerårig globalt partnerskap med Canva, en plattform for visuell kommunikasjon. Samarbeidet har som mål å gi millioner av Canva-brukere over hele verden muligheten til å enkelt designe online, lage visuelt innhold og printe lokalt.
hp-canva

Horizon snur arket med tre nye samarbeid

Etterbehandlingsleverandør Horizon skriver nye kapitler med tre ferske samarbeid. Nå kan de hjelpe trykkeriene fra trykk til ferdig bok i både mykt og hardt omslag.
HID_03-1

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676