CopyCat fornyer maskinparken

CopyCat har kjøpt nytt produksjonsutstyr ved avdelingene i Drammen, Ski og Nydalen. Grafisk kvalitet og ytelse var selvsagt viktige parametere, og valget falt på Xerox 770 Digital Color Press. Geir Thorbjørnsen, daglig leder i CopyCat Gruppen sier han er imponert over produksjonspotensialet i en såpass kompakt løsning. – I små forretningslokaler er det dessuten viktig med lavt energiforbruk, spesielt for å redusere varmeutslippet i lokalene. Xerox 770 er skreddersydd for våre mindre produksjonslokaler, forteller han.

– Vi har bygget opp kompetanse og løsninger på områder som webutvikling, nettportaler og kampanjeverktøy, og bruker ressurser og penger til forskning og utvikling på nye områder. Vi tror dette er helt nødvendig for å holde posisjonen og kunne være kundens samarbeidspartner for alle typer markedsaktiviteter. Det betyr for eksempel at vi arbeider med responskampanjer i ulike kanaler, både digitale og papirbaserte, og skreddersøm av markedsportaler der kundene kan bestille ulike tjenester. I tillegg har vi bygget opp våre egne nettsider på nytt fra bunnen av, med langt større vekt på toveiskommunikasjon og tilpasning til sosiale medier. I praksis ser vi at denne satsningen genererer mer print, men det viktigste er at vi løser totale markedsoppgaver for kundene og posisjonerer oss høyere opp i kundens verdikjede enn tidligere, forklarer Geir Thorbjørnsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: