CopyCat fornyer maskinparken

CopyCat har kjøpt nytt produksjonsutstyr ved avdelingene i Drammen, Ski og Nydalen. Grafisk kvalitet og ytelse var selvsagt viktige parametere, og valget falt på Xerox 770 Digital Color Press. Geir Thorbjørnsen, daglig leder i CopyCat Gruppen sier han er imponert over produksjonspotensialet i en såpass kompakt løsning. – I små forretningslokaler er det dessuten viktig med lavt energiforbruk, spesielt for å redusere varmeutslippet i lokalene. Xerox 770 er skreddersydd for våre mindre produksjonslokaler, forteller han.

– Vi har bygget opp kompetanse og løsninger på områder som webutvikling, nettportaler og kampanjeverktøy, og bruker ressurser og penger til forskning og utvikling på nye områder. Vi tror dette er helt nødvendig for å holde posisjonen og kunne være kundens samarbeidspartner for alle typer markedsaktiviteter. Det betyr for eksempel at vi arbeider med responskampanjer i ulike kanaler, både digitale og papirbaserte, og skreddersøm av markedsportaler der kundene kan bestille ulike tjenester. I tillegg har vi bygget opp våre egne nettsider på nytt fra bunnen av, med langt større vekt på toveiskommunikasjon og tilpasning til sosiale medier. I praksis ser vi at denne satsningen genererer mer print, men det viktigste er at vi løser totale markedsoppgaver for kundene og posisjonerer oss høyere opp i kundens verdikjede enn tidligere, forklarer Geir Thorbjørnsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: