Første solgte i verden!

Ifølge Printweek har det britiske trykkeriet RCS kjøpt Screens B2 printer, Truepress Jet SX, som har kostet hele 1,2 millioner pund. I følge Printweek er dette den første solgte B2-maskinen i verden.

Direktør for RCS, Michael Todd, forteller til Printweek at bedriften allerede har et tilstrekkelig antall jobber som kan flyttes fra offset til digitalprint til at de skal klare å holde den nye maskinen aktiv, men legger til at det er det nye inkjetmulighetene som har vært avgjørende for investeringen.

– Vi jobber med å bli mer fortrolig med maskinen, men dette er vår investering i en digital fremtid, og det vil være en fiasko, hvis vi bare skulle bruke den som analog maskin til små opplag, siger Michael Todd.

Truepress Jet SX holder en oppløsning på 1.440 dpi og en hastighet på 1620 ark i timen i simplex (810 ark i timen i duplex).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: