Første solgte i verden!

Ifølge Printweek har det britiske trykkeriet RCS kjøpt Screens B2 printer, Truepress Jet SX, som har kostet hele 1,2 millioner pund. I følge Printweek er dette den første solgte B2-maskinen i verden.

Direktør for RCS, Michael Todd, forteller til Printweek at bedriften allerede har et tilstrekkelig antall jobber som kan flyttes fra offset til digitalprint til at de skal klare å holde den nye maskinen aktiv, men legger til at det er det nye inkjetmulighetene som har vært avgjørende for investeringen.

– Vi jobber med å bli mer fortrolig med maskinen, men dette er vår investering i en digital fremtid, og det vil være en fiasko, hvis vi bare skulle bruke den som analog maskin til små opplag, siger Michael Todd.

Truepress Jet SX holder en oppløsning på 1.440 dpi og en hastighet på 1620 ark i timen i simplex (810 ark i timen i duplex).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: