Sappi-ansatte planter skog

Nylig dro drøyt 50 ansatte fra hovedkontoret til Sappi Fine Paper Europe i Brussel ut til skogen Forêt de Soignes for å plante ny skog. Med seg hadde de 2750 planter. Sappi tok initiativet til skogplantingsprosjektet våren 2010, og siden da er det blitt plantet 8000 trær, forteller Sophie de Guignard som er prosjektansvarlig.
– Vi gleder oss til neste år, for da skal vi plante tre nummer 10.000. Det blir en milepæl, og vi håper vi kan inspirere andre selskaper til liknende initiativer, legger hun til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: