Scheufelen 2013 med kjente ansikter

I sin berømte kalender for 2013 har papirleverandøren Scheufelen fokus på individet, nærmere bestemt verdenskjente personer som har forandret verden gjennom sine idéer og sitt arbeid. Hver måned viser et kjent ansikt og personens livsverk.

April viser Jacqueline Auriol-Douet, som i 1953 var første kvinne til å bryte lydmuren. Juli er en hyllest til Marilyn Monroe, mens august er viet Mahatma Gandhi.

Kalenderen er produsert på papirkvalitetene Phoenixmotiom, Heaven 42 og BVS, og som alltid er kalenderen trykt, etterbehandlet og foredlet etter alle kunstens regler. Det er benyttet alle former for foliering, lakk, preg og stansing. Det trykkes 3500 eksemplarer av kalenderen som koster 100 euro inkludert moms. Noen enkeltsider fra kalenderen kan kjøpes for 15 euro per ark. Bestillingen kan du plassere hos Scheufelens webshop.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *