Falsekartong med mindre bismak

Metsä Board garanterer nå lavere verdier på bismak for alle sine falsekartonger. Forklaringen er forbedring av produktene Simcote, Avanta Prima og Carta Elega. I følge standarden EN1230-2 er den nye verdien lavere enn 1 for tolv måneders lagring av produkt i originalemballasje. Mindre bismak betyr i denne forbindelsen at næringsmidler opptar mindre smak fra emballasjen.

– Markedets ønsker om økt holdbarhet og tøffere krav fikk oss til å revidere de sensoriske egenskapene i produktene våre, sier Markku Romano, VP Cartonboard Sales i Europa, Midet-østen og Afrika.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: