VersaWorks 4.8 med nytt bibliotek

PUBLISERT: 30 november 2012
OPPDATERT: 30 november

Roland DG lancerer VersaWorks 4.8 – en ny versjon av RIP-programvaren spesielt utviklet til Roland DGs storformat inkjet- og skjæreprintere.

Med VersaWorks 4.8 lanseres et nytt samarbeid med Pantone, og den nye versjonen inneholder 6 bibliotek fra produktseriene Pantone Plus og GoeTM. Sammen med flere design- og produksjonsredskaper, som gjør det lettere å skape spesiell grafikk med nøyaktig fargegjengivelse, betyr de nye bibliotektilleggene at det blir mulig å konvertere en spotfarge direkte fra en fil til en cmyk-verdi som kan printes på en af Roland DGs inkjetprintere.

Nye VersaWorks 4.8 inneholder også en ny ‘spot color replacement’, som gjør det mulig å skifte et en allerede definert spotfarge fra en fil med en alternativ farge fra et hvilket som helst VersaWorks bibliotek, uten først å måtte åpne og redigere filen. Mulighetene er mange, og med VersaWorks 4.8 har Roland DGs kunder nå adgang til 16 bibliotek med spotfarger. Med den nye utskirftings-muligheten kan en spotfarge fra et design også endres til både hvit og klar lakk, som støttes på flere av Roland DGs mest avanserte inkjetprintere.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo