VersaWorks 4.8 med nytt bibliotek

PUBLISERT: 30 november 2012
OPPDATERT: 30 november

Roland DG lancerer VersaWorks 4.8 – en ny versjon av RIP-programvaren spesielt utviklet til Roland DGs storformat inkjet- og skjæreprintere.

Med VersaWorks 4.8 lanseres et nytt samarbeid med Pantone, og den nye versjonen inneholder 6 bibliotek fra produktseriene Pantone Plus og GoeTM. Sammen med flere design- og produksjonsredskaper, som gjør det lettere å skape spesiell grafikk med nøyaktig fargegjengivelse, betyr de nye bibliotektilleggene at det blir mulig å konvertere en spotfarge direkte fra en fil til en cmyk-verdi som kan printes på en af Roland DGs inkjetprintere.

Nye VersaWorks 4.8 inneholder også en ny ‘spot color replacement’, som gjør det mulig å skifte et en allerede definert spotfarge fra en fil med en alternativ farge fra et hvilket som helst VersaWorks bibliotek, uten først å måtte åpne og redigere filen. Mulighetene er mange, og med VersaWorks 4.8 har Roland DGs kunder nå adgang til 16 bibliotek med spotfarger. Med den nye utskirftings-muligheten kan en spotfarge fra et design også endres til både hvit og klar lakk, som støttes på flere av Roland DGs mest avanserte inkjetprintere.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1