VersaWorks 4.8 med nytt bibliotek

Roland DG lancerer VersaWorks 4.8 – en ny versjon av RIP-programvaren spesielt utviklet til Roland DGs storformat inkjet- og skjæreprintere.

Med VersaWorks 4.8 lanseres et nytt samarbeid med Pantone, og den nye versjonen inneholder 6 bibliotek fra produktseriene Pantone Plus og GoeTM. Sammen med flere design- og produksjonsredskaper, som gjør det lettere å skape spesiell grafikk med nøyaktig fargegjengivelse, betyr de nye bibliotektilleggene at det blir mulig å konvertere en spotfarge direkte fra en fil til en cmyk-verdi som kan printes på en af Roland DGs inkjetprintere.

Nye VersaWorks 4.8 inneholder også en ny ‘spot color replacement’, som gjør det mulig å skifte et en allerede definert spotfarge fra en fil med en alternativ farge fra et hvilket som helst VersaWorks bibliotek, uten først å måtte åpne og redigere filen. Mulighetene er mange, og med VersaWorks 4.8 har Roland DGs kunder nå adgang til 16 bibliotek med spotfarger. Med den nye utskirftings-muligheten kan en spotfarge fra et design også endres til både hvit og klar lakk, som støttes på flere av Roland DGs mest avanserte inkjetprintere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: