VersaWorks 4.8 med nytt bibliotek

Roland DG lancerer VersaWorks 4.8 – en ny versjon av RIP-programvaren spesielt utviklet til Roland DGs storformat inkjet- og skjæreprintere.

Med VersaWorks 4.8 lanseres et nytt samarbeid med Pantone, og den nye versjonen inneholder 6 bibliotek fra produktseriene Pantone Plus og GoeTM. Sammen med flere design- og produksjonsredskaper, som gjør det lettere å skape spesiell grafikk med nøyaktig fargegjengivelse, betyr de nye bibliotektilleggene at det blir mulig å konvertere en spotfarge direkte fra en fil til en cmyk-verdi som kan printes på en af Roland DGs inkjetprintere.

Nye VersaWorks 4.8 inneholder også en ny ‘spot color replacement’, som gjør det mulig å skifte et en allerede definert spotfarge fra en fil med en alternativ farge fra et hvilket som helst VersaWorks bibliotek, uten først å måtte åpne og redigere filen. Mulighetene er mange, og med VersaWorks 4.8 har Roland DGs kunder nå adgang til 16 bibliotek med spotfarger. Med den nye utskirftings-muligheten kan en spotfarge fra et design også endres til både hvit og klar lakk, som støttes på flere av Roland DGs mest avanserte inkjetprintere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: