55 tommers arbeidsskjerm

NEC Spectra View 552 er en 55-tommers skjerm i Spectra View-serien utviklet for profesjonelle brukere som formgivere og fotografer.
Spectra View 552 er den første skjermen i serien som har en visningsskala på 1:1, mener selskapet. Oppløsningen er på 1920×1080 bildepunkter, kontrastforholdet er 4000:1 og lysstyrken 400cd/m2.
Ifølge NEC skal det være mulig å kalibrere fargegjengivelser i maskinvaren med hjelp av en integrert 10-biters LUT. Med DVI-D og DisplayPort-innganger og programvaren Spectra View Profiler PD, kan bildeskjermen kalibreres til ønsket lysstyrke, hvitpunkt og gammagjengivelse.
Skjermen har integrerte 10 watts-høyttalere og NECs «dual slot»-teknologi for å koble inn andre enheter. Det finnes også tilkoblingsmuligheter som DVI-D (med HDCP), HDMI og Display Port.
Spectra View 552 koster omkring 30.000 kroner, pluss moms.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: