55 tommers arbeidsskjerm

NEC Spectra View 552 er en 55-tommers skjerm i Spectra View-serien utviklet for profesjonelle brukere som formgivere og fotografer.
Spectra View 552 er den første skjermen i serien som har en visningsskala på 1:1, mener selskapet. Oppløsningen er på 1920×1080 bildepunkter, kontrastforholdet er 4000:1 og lysstyrken 400cd/m2.
Ifølge NEC skal det være mulig å kalibrere fargegjengivelser i maskinvaren med hjelp av en integrert 10-biters LUT. Med DVI-D og DisplayPort-innganger og programvaren Spectra View Profiler PD, kan bildeskjermen kalibreres til ønsket lysstyrke, hvitpunkt og gammagjengivelse.
Skjermen har integrerte 10 watts-høyttalere og NECs «dual slot»-teknologi for å koble inn andre enheter. Det finnes også tilkoblingsmuligheter som DVI-D (med HDCP), HDMI og Display Port.
Spectra View 552 koster omkring 30.000 kroner, pluss moms.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: