55 tommers arbeidsskjerm

PUBLISERT: 7 desember 2012
OPPDATERT: 7 desember

NEC Spectra View 552 er en 55-tommers skjerm i Spectra View-serien utviklet for profesjonelle brukere som formgivere og fotografer.
Spectra View 552 er den første skjermen i serien som har en visningsskala på 1:1, mener selskapet. Oppløsningen er på 1920×1080 bildepunkter, kontrastforholdet er 4000:1 og lysstyrken 400cd/m2.
Ifølge NEC skal det være mulig å kalibrere fargegjengivelser i maskinvaren med hjelp av en integrert 10-biters LUT. Med DVI-D og DisplayPort-innganger og programvaren Spectra View Profiler PD, kan bildeskjermen kalibreres til ønsket lysstyrke, hvitpunkt og gammagjengivelse.
Skjermen har integrerte 10 watts-høyttalere og NECs «dual slot»-teknologi for å koble inn andre enheter. Det finnes også tilkoblingsmuligheter som DVI-D (med HDCP), HDMI og Display Port.
Spectra View 552 koster omkring 30.000 kroner, pluss moms.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo