Hybridproduksjon i avisbransjen

PUBLISERT: 7 desember 2012
OPPDATERT: 7 desember

Tidligere denne uken arrangerte det tyske avishuset Axel Springer og Kodak en konferanse om hybridproduksjon i avisindustrien. Det viktigste temaet var hvordan forlag kan personalisere aviser og gjøre dem mer dynamiske.
Axel Springer i Hamburg-Ahrensburg har installert Kodaks Prosper S30 skrivehoder på en Manroland Colorman. På den måten kan de kombinere rulloffset med digital teknologi i svært høye hastigheter.
Forlaget arbeider nå med Prosperteknologien for å fremstille avisversjoner til forskjellige lesergrupper, basert på geografi, men også helt personaliserte aviser, både hva gjelder det redaksjonelle og annonsene.

Et eksempel er tyske Bild, som trykkes av Axel Springer. Her er Prosper-teknologien benyttet til en lokal annonsekampanje for et millionlotteri. Det ble inkjetprintet lodd-nummer på alle aviser i begynnelsen av uken, og arrangert trekninger hver dag.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie