Hybridproduksjon i avisbransjen

Tidligere denne uken arrangerte det tyske avishuset Axel Springer og Kodak en konferanse om hybridproduksjon i avisindustrien. Det viktigste temaet var hvordan forlag kan personalisere aviser og gjøre dem mer dynamiske.
Axel Springer i Hamburg-Ahrensburg har installert Kodaks Prosper S30 skrivehoder på en Manroland Colorman. På den måten kan de kombinere rulloffset med digital teknologi i svært høye hastigheter.
Forlaget arbeider nå med Prosperteknologien for å fremstille avisversjoner til forskjellige lesergrupper, basert på geografi, men også helt personaliserte aviser, både hva gjelder det redaksjonelle og annonsene.

Et eksempel er tyske Bild, som trykkes av Axel Springer. Her er Prosper-teknologien benyttet til en lokal annonsekampanje for et millionlotteri. Det ble inkjetprintet lodd-nummer på alle aviser i begynnelsen av uken, og arrangert trekninger hver dag.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: