Ny «hverdagsbok» med «hverdagsprodukter»

Papyrus er klar med en ny utgave av innkjøpsboken eller «Hverdagsboken“ som de nå velger å kalle den. Ifølge Trond Grindalen fra Papyrus er boken fylt til randen av«hverdagsprodukter», nyttige på alle arbeidsplasser.
– Du skal ikke se bort fra vi kan levere akkurat det bransjen trenger, sier Grindalen. Til og med på samme pall som de får papiret levert på. På Papyrus Supplies sier de at de elsker hverdager som fungerer for kundene. – We love Mondays, og alle andre ukedager for den slags skyld, sier Grindalen, og legger til at den nye hverdagsboken kan bestilles hos  kundeservice eller på www.papyrus.com/no

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: