Personalisert video på sekunder

DirectSmile, ledende leverandør av programvare og kjent for bilde-personalisering, presenterer nå en ny funksjon til sine serverløsninger, nemlig personaliserte bevegelige bilder, generert med et fingerknips.
Takket være DirectSmile’s Server-løsingenes renderings-kapasitet, kan personaliserte videoer nå genereres på svært kort tid. For eksempel kan en film som inneholder 135 enkeltbilder, bli generert på under 5 sekunder på én server.
«Alle de senere årenes løsninger for å personalisere vidoer krever enorme mengder data, noe som igjen krever høyt forbrukt av tid og dyre IT-tjenester. Med denne løsningen kan videopersonalisering brukes effeektivt i markedsføring og andre former for business-aktivitet», sier Christoph Clermont, utviklingssjef i DirectSmile.
Personaliserte videosnutter generert med DirectSmile kan enkelt integreres til en webside og brukes i Cross Media-kampanjer.
DirectSmiles nye funksjonalitet vil bli tilgjengelig som en komponent knyttet til DirectSmile Integration Server Versjon 5.1 fra første kvartal i 2013, men du kan teste den online. På www.xmedia-movies.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: