Personalisert video på sekunder

DirectSmile, ledende leverandør av programvare og kjent for bilde-personalisering, presenterer nå en ny funksjon til sine serverløsninger, nemlig personaliserte bevegelige bilder, generert med et fingerknips.
Takket være DirectSmile’s Server-løsingenes renderings-kapasitet, kan personaliserte videoer nå genereres på svært kort tid. For eksempel kan en film som inneholder 135 enkeltbilder, bli generert på under 5 sekunder på én server.
«Alle de senere årenes løsninger for å personalisere vidoer krever enorme mengder data, noe som igjen krever høyt forbrukt av tid og dyre IT-tjenester. Med denne løsningen kan videopersonalisering brukes effeektivt i markedsføring og andre former for business-aktivitet», sier Christoph Clermont, utviklingssjef i DirectSmile.
Personaliserte videosnutter generert med DirectSmile kan enkelt integreres til en webside og brukes i Cross Media-kampanjer.
DirectSmiles nye funksjonalitet vil bli tilgjengelig som en komponent knyttet til DirectSmile Integration Server Versjon 5.1 fra første kvartal i 2013, men du kan teste den online. På www.xmedia-movies.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *