Personalisert video på sekunder

PUBLISERT: 7 desember 2012
OPPDATERT: 7 desember

DirectSmile, ledende leverandør av programvare og kjent for bilde-personalisering, presenterer nå en ny funksjon til sine serverløsninger, nemlig personaliserte bevegelige bilder, generert med et fingerknips.
Takket være DirectSmile’s Server-løsingenes renderings-kapasitet, kan personaliserte videoer nå genereres på svært kort tid. For eksempel kan en film som inneholder 135 enkeltbilder, bli generert på under 5 sekunder på én server.
«Alle de senere årenes løsninger for å personalisere vidoer krever enorme mengder data, noe som igjen krever høyt forbrukt av tid og dyre IT-tjenester. Med denne løsningen kan videopersonalisering brukes effeektivt i markedsføring og andre former for business-aktivitet», sier Christoph Clermont, utviklingssjef i DirectSmile.
Personaliserte videosnutter generert med DirectSmile kan enkelt integreres til en webside og brukes i Cross Media-kampanjer.
DirectSmiles nye funksjonalitet vil bli tilgjengelig som en komponent knyttet til DirectSmile Integration Server Versjon 5.1 fra første kvartal i 2013, men du kan teste den online. På www.xmedia-movies.com.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri