Cloudbasert 3D-design

 Autodesk Fusion 360 er Autodesks Cloudbaserte programvareplattform til 3D-modellering. Ifølge Autodesk er det mulig å lagre CAD-modeller og geometri online, og på den måten ha adgang til data for eksempel via nettleseren i en smartphone.

Det nye verktøyet utgår fra Autodesk 360, og kompletterer Autodesks øvrige cloudbaserte tjenestespekter til produksjonsindustrien. Autodesk Fusion 360 består av flere verktøy til produktutvikling spesielt rettet mot mindre bedrifter. Programmet er koblet til avanserte funksjoner, som skissing i større skala, PLM (Product Lifecycle Management) og rendering.

– Data er samlingspunktet for alle ledd i produktutviklingen og «skyen» frigjør data til bruk hvor som helst og når som helst, sier Robert Kross, sjef for Design, Lifecycle & Simulation hos Autodesk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *