Kunstnerstipend fra Arctic Paper

Hvordan påvirker den digitale virkeligheten vår verden? Hvordan skaper man en inspirerende kobling mellom det konkrete og det virtuelle? Hvor viktig blir det gamle kulturbæreren papiret i vår tid? For å finne svarene på noen av disse spørsmålene vil Arctic Paper dele ut tre stipendier i juli, august og september 2013. Stipendiene skal deles ut til kunstnere og kreative innenfor alle kunstarter, og temaet vil være papir.

I Munken Works verksted – et pop-up-ateliér i bydelen Prenzlauer Berg i Berlin, etablert i anledning stipendiet – vil tre utvalgte kunstnere kunne bo og arbeide uforstyrret i fire uker hver.

De vil ha mulighete til å skape egne objekter som skildrer konflikten mellom «analogt og digitalt». Verkene vil bli vist for publikum i papirformat samt på blogger og utstillinger.

Det er også planen at Munken Works skal turnere i Europa i 2014.

Fra og med 1. Januar 2013 kan kunstnere og andre kreatører sende inn sine søknader her. Bidragene blir vurdert av en uavhengig jury.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: