Kunstnerstipend fra Arctic Paper

Hvordan påvirker den digitale virkeligheten vår verden? Hvordan skaper man en inspirerende kobling mellom det konkrete og det virtuelle? Hvor viktig blir det gamle kulturbæreren papiret i vår tid? For å finne svarene på noen av disse spørsmålene vil Arctic Paper dele ut tre stipendier i juli, august og september 2013. Stipendiene skal deles ut til kunstnere og kreative innenfor alle kunstarter, og temaet vil være papir.

I Munken Works verksted – et pop-up-ateliér i bydelen Prenzlauer Berg i Berlin, etablert i anledning stipendiet – vil tre utvalgte kunstnere kunne bo og arbeide uforstyrret i fire uker hver.

De vil ha mulighete til å skape egne objekter som skildrer konflikten mellom «analogt og digitalt». Verkene vil bli vist for publikum i papirformat samt på blogger og utstillinger.

Det er også planen at Munken Works skal turnere i Europa i 2014.

Fra og med 1. Januar 2013 kan kunstnere og andre kreatører sende inn sine søknader her. Bidragene blir vurdert av en uavhengig jury.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: