Ny generasjon skjæremaskiner

Skjæremaskinen Summa S Class S2 er neste generasjon i Summas S-serie.
Class S2 har større prestasjonsevne og integrert en nettverksløsning, og dette betyr at maskinen kan stå lengre unna arbeidsstasjonen. Andre forbedringer omfatter enklere håndtering av brede og tunge material-ruller, og en ny brukervennlig fargeskjerm. Et 3,5 tommers fargedisplay som er en trykkfølsom skjerm, gir adgang til alle funksjonene på maskinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: