Fysisk DM mest attraktiv

PUBLISERT: 4 januar 2013
OPPDATERT: 4 januar

Ifølge det amerikanske markedsanalyseselskapet Epsilon Targetings årlige DR-undersøkelse Consumer Channel preference Study, foretrekker majoriteten av de amerikanske forbrukerne å motta reklame som DM. Seks av ti liker å motta DM om nye produkter.

Tallene viser også at bare 39 prosent liker å motta epost om nye produkter, og bare 6 prosent liker å motta reklame på mobilen. Mobilbrukerne foretrekker e-post og web som sine reklamekanaler.

De fleste forklarer at de foretrekker DM fordi de kan lese den når det passer dem (73 prosent), de kan referere til utsendelsen ved behov (61 prosent) og man kan ta informasjonen med seg (40 prosent).

Med hensyn til informasjonskilder og troverdighet havner venner og familie på topp hos 52 prosent, dagsaviser, nettsteder og søkemotorer hos 22 prosent. Lavest troverdighet har e-post (11 prosent), Facebook (8 prosent) og Youtube (6 prosent).

Annonsering i sosiale medier går tregt. 2011 sa 13 prosent av forbrukerne at de annonsene de hadde sett i sosiale medier var meningsfulle og hadde en viss verdi. I 2012 steg tallene  til 14 prosent.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682