Ny arbeidsflyt for større bedrifter

PUBLISERT: 4 januar 2013
OPPDATERT: 4 januar

EFI har lansert en digital arbeidsflyt, som kan brukes av større trykkerier til jobbhåndtering, prepress, fargestyring og produksjon på digitale maskiner på tvers av leverandører.

’The Fiery Workflow Suite’ støtter Fiery-drevne maskiner, men også andre utvalgte output-enheter. Suiten består av tre nye applikasjoner: Fiery JobFlow, Fiery JobMaster og Fiery Central, og kan integreres med bedriftenes eksisterende programvare til web2print og MIS.

Hovedelementet i arbeidsflyten er basert på Enfocus Pitstop og heter Fiery JobFlow. Dette inkluderer verktøy til pdf- konvertering, preflight, rettelser og redigering av pdf-er, bilde- og dokumentbehandling, utskyting og generering av jobber. Når filene har passert JobFlow sendes de videre til en Fiery DFE (Digital Front End) eller til Fiery Central. Fiery Central styrer jobber og separasjoner slik at de kan optimaliseres for ulike digitale output-enheter. Fiery JobMaster er et in-RIP preview-verktøy.

– Vår ferske Digital Front End-undersøkelse viser at trykkeriene ønsker å arbeide med arbeidsflyten fra et sentralt system som enkelt integreres med andre løsninger, sier Kaspar Roos, associate director fra InfoTrends.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676