Ny arbeidsflyt for større bedrifter

EFI har lansert en digital arbeidsflyt, som kan brukes av større trykkerier til jobbhåndtering, prepress, fargestyring og produksjon på digitale maskiner på tvers av leverandører.

’The Fiery Workflow Suite’ støtter Fiery-drevne maskiner, men også andre utvalgte output-enheter. Suiten består av tre nye applikasjoner: Fiery JobFlow, Fiery JobMaster og Fiery Central, og kan integreres med bedriftenes eksisterende programvare til web2print og MIS.

Hovedelementet i arbeidsflyten er basert på Enfocus Pitstop og heter Fiery JobFlow. Dette inkluderer verktøy til pdf- konvertering, preflight, rettelser og redigering av pdf-er, bilde- og dokumentbehandling, utskyting og generering av jobber. Når filene har passert JobFlow sendes de videre til en Fiery DFE (Digital Front End) eller til Fiery Central. Fiery Central styrer jobber og separasjoner slik at de kan optimaliseres for ulike digitale output-enheter. Fiery JobMaster er et in-RIP preview-verktøy.

– Vår ferske Digital Front End-undersøkelse viser at trykkeriene ønsker å arbeide med arbeidsflyten fra et sentralt system som enkelt integreres med andre løsninger, sier Kaspar Roos, associate director fra InfoTrends.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *