Ny arbeidsflyt for større bedrifter

EFI har lansert en digital arbeidsflyt, som kan brukes av større trykkerier til jobbhåndtering, prepress, fargestyring og produksjon på digitale maskiner på tvers av leverandører.

’The Fiery Workflow Suite’ støtter Fiery-drevne maskiner, men også andre utvalgte output-enheter. Suiten består av tre nye applikasjoner: Fiery JobFlow, Fiery JobMaster og Fiery Central, og kan integreres med bedriftenes eksisterende programvare til web2print og MIS.

Hovedelementet i arbeidsflyten er basert på Enfocus Pitstop og heter Fiery JobFlow. Dette inkluderer verktøy til pdf- konvertering, preflight, rettelser og redigering av pdf-er, bilde- og dokumentbehandling, utskyting og generering av jobber. Når filene har passert JobFlow sendes de videre til en Fiery DFE (Digital Front End) eller til Fiery Central. Fiery Central styrer jobber og separasjoner slik at de kan optimaliseres for ulike digitale output-enheter. Fiery JobMaster er et in-RIP preview-verktøy.

– Vår ferske Digital Front End-undersøkelse viser at trykkeriene ønsker å arbeide med arbeidsflyten fra et sentralt system som enkelt integreres med andre løsninger, sier Kaspar Roos, associate director fra InfoTrends.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: