Ny arbeidsflyt for større bedrifter

PUBLISERT: 4 januar 2013
OPPDATERT: 4 januar

EFI har lansert en digital arbeidsflyt, som kan brukes av større trykkerier til jobbhåndtering, prepress, fargestyring og produksjon på digitale maskiner på tvers av leverandører.

’The Fiery Workflow Suite’ støtter Fiery-drevne maskiner, men også andre utvalgte output-enheter. Suiten består av tre nye applikasjoner: Fiery JobFlow, Fiery JobMaster og Fiery Central, og kan integreres med bedriftenes eksisterende programvare til web2print og MIS.

Hovedelementet i arbeidsflyten er basert på Enfocus Pitstop og heter Fiery JobFlow. Dette inkluderer verktøy til pdf- konvertering, preflight, rettelser og redigering av pdf-er, bilde- og dokumentbehandling, utskyting og generering av jobber. Når filene har passert JobFlow sendes de videre til en Fiery DFE (Digital Front End) eller til Fiery Central. Fiery Central styrer jobber og separasjoner slik at de kan optimaliseres for ulike digitale output-enheter. Fiery JobMaster er et in-RIP preview-verktøy.

– Vår ferske Digital Front End-undersøkelse viser at trykkeriene ønsker å arbeide med arbeidsflyten fra et sentralt system som enkelt integreres med andre løsninger, sier Kaspar Roos, associate director fra InfoTrends.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo