Optimisme hos Opplæringssenteret

Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon har en positiv skryteliste for året vi nettopp har lagt bak oss, som de gjerne deler med resten av bransjen. Senterets leder Terje Overgård kan fortelle at 29 av ca. 45 søkere har fått læreplass i mediegrafikerfaget, alle har bestått sine svenneprøver og teorieksamener – mange svenneprøver fikk dessuten karakteren ‘Bestått meget godt’.

Senteret er også berettiget stolt av at fem av lærlingene var kvalifisert for Yrkes-NM og at tre av dem kom på pallen i finalen.

Dette gir grunn til optimisme også for 2013. Vårt høyeste ønske for det nye året er at enda flere søker læreplass hos oss. Jo flere gode søkere vi får, desto større interesse kan vi skape hos potensielle lærebedrifter. Vi forventer spesielt økende etterspørselen etter kandidater med interesse for elektronisk kommunikasjon, sier Overgård.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Optimisme hos Opplæringssenteret”
 1. Finn Andresen sier:

  CHAPEAU Monsieur! Så bra!
  Jeg ønsker deg og dine et riktig godt nytt år! Vennlig hilsen fra Finn

  Madagaskars konsulat i Norge
  Hauges gate 36/Parkalleen,
  3019 Drammen
  Telefon: (+47) 32 89 30 60
  Telefaks: (+47) 32 89 63 64
  Mobil: (+47) 909 111 77
  Nettsted: http://home.online.no/~malagasy/

 2. Finn Andresen sier:

  CHAPEAU Monsieur! Så bra!
  Jeg ønsker deg og dine et riktig godt nytt år! Vennlig hilsen fra Finn

  Madagaskars konsulat i Norge
  Hauges gate 36/Parkalleen,
  3019 Drammen
  Telefon: (+47) 32 89 30 60
  Telefaks: (+47) 32 89 63 64
  Mobil: (+47) 909 111 77
  Nettsted: http://home.online.no/~malagasy/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: