HP med verktøy til veggdekor

HP har utviklet en ny løsning for trykksaksleverandører som ønsker å tilby sine kunder produksjon av veggdekor. Løsningen ble premierevist på interiørmessen «Heimtextil» i Frankfurt i begynnelsen av måneden.
Løsningen består av flere komponenter. En av dem er HP Wall Art Solution, en skybasert tjeneste med verktøy for formgivning, visualisering og produksjon av skreddersydd veggdekor. Fra den nye samarbeidspartneren AVA kommer et formgivingsprogram samt en spesiell rip. HP presenterer også materialer spesielt tilpasset bruksområdet. Blant materialene finner vi både bestrøkne og ubestrøkne kvaliteter og en rekke spesialmaterialer.
HP mener selve utskriften bør skje på Designjet L26500 och L28500, om det gäller kortare serier, og på Scitex LX600 respektive LX850 der det handler om større volum.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: