HP med verktøy til veggdekor

HP har utviklet en ny løsning for trykksaksleverandører som ønsker å tilby sine kunder produksjon av veggdekor. Løsningen ble premierevist på interiørmessen «Heimtextil» i Frankfurt i begynnelsen av måneden.
Løsningen består av flere komponenter. En av dem er HP Wall Art Solution, en skybasert tjeneste med verktøy for formgivning, visualisering og produksjon av skreddersydd veggdekor. Fra den nye samarbeidspartneren AVA kommer et formgivingsprogram samt en spesiell rip. HP presenterer også materialer spesielt tilpasset bruksområdet. Blant materialene finner vi både bestrøkne og ubestrøkne kvaliteter og en rekke spesialmaterialer.
HP mener selve utskriften bør skje på Designjet L26500 och L28500, om det gäller kortare serier, og på Scitex LX600 respektive LX850 der det handler om større volum.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: