Nye objektiver fra Canon

PUBLISERT: 11 januar 2013
OPPDATERT: 11 januar

Canon utvidet i går sitt Cinema EOS-system med to nye primærobjektiver i EF Cinema-serien – de nye CN-E 14mm T3.1 L F og CN-E 135mm T2.2 L F. Begge objektiver er designet for å gi svært høy ytelse for et bredt spekter av profesjonelle brukere. Begge har 4K oppløsning, ledende optisk teknologi og avansert, profesjonell design som gjør dem ideelle for bruk ved så og si alle produksjonstyper – fra enkelt til meget avansert nivå, skriver Canon.

– Dette betyr at Canons EF Cinema Lens-serie nå består av ni modeller, og sammen med de eksisterende primærobjektivene CN-E 24mm T1.5 L F, CN-E 50mm T1.3 L F og CN-E 85mm T1.3 L F sikres nye muligheter, både med vidvinkel og telefoto, og ikke minst enda flere kreative valgmuligheter for filmmakere av alle slag, sier Erik Mikalsen, administrerende direktør i Canon Norge.

Alle modellene er designet for å være kompatible med Canons EF-fatning.

Begge de nye modellene er designet for profesjonelle fotografer og har avansert design og høy brukervennlighet. Den kompakte formen er optimalisert for filmproduksjon, med ensartet frontlinsediameter og utstyrsposisjoner som gir praktisk betjening og eliminerer behovet for justeringer ved skifte av objektiver underveis. Bred kompatibilitet med standard tilbehør sikrer også enestående fleksibilitet ved bruk, både på settet og ute i felten, sier Erik Mikalsen

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676