Fujifilm til Luth Gruppen

PUBLISERT: 18 januar 2013
OPPDATERT: 21 mars

Skotvedt & Aanesen og Luth Gruppen har inngått en ny samarbeidsavtale som innebærer at det nå er Luth Gruppen som representerer Fujifilms produkter i Norge.
En del av avtalen sikrer Skotvedt & Aanesen tilgang til produktene, slik at Skotvedt & Aanesens kunder ikke skal påvirkes av endringen, men ha samme tilgang til service og support, offsetplater, programvare og annet utstyr som før, forteller de to selskapenes ledere, Hermod Refsum og Arne Henrik Nielsen.

Luth Gruppen overtok også i løpet av 2011 og 2012 gradvis Kodaks grafiske salgs- og servicevirksomhet i Norge, og denne fortsetter upåvirket av den nye avtalen.
Fujifilm selger storformat-utstyr til skilt og dekorindustrien, blant annet blekk og skriverhoder, og alt skal nå markedsføres fra Luth Gruppen.
– Avtalen er en naturlig konsekvens av den store restruktureringen grafisk bransjen gjennomgår for tiden. Det er en selvfølge at også leverandørsiden er i endring, kommenterer Luth Gruppens leder Arne Henrik Nielsen og  sjefen hos Skotvedt & Aanesen, Hermod Refsum.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676