Grafisk app med harde fakta

Hvis du fra tid til annen mangler litt svar-ammunisjon når du møter uttalelser som «grafisk bransje dreper skogen», kan du laste ned app-en «Value of Print», som inneholder oppdatert informasjon om grafisk produksjon.

App-ens meny lister både tekstressurser og statistikk om grafisk produksjon, papirproduktion og trykksakens effektivitet som medium. Et menyvalg gir dessuten svar på tiltale med tanke på de mest utbredte misforståelsene knyttet til trykksakens bærekraftighet.

Appen kunne vært mer visuelt tiltalende, men den er til gjengjelde lett å finne frem i. App-en er utviklet på initiativ av www.printing.org, så tallene er amerikanske og språket engelsk.

Du kan laste ned «Value of Print» til Apple-enheter fra App Store, eller i Google Play til Android.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *