Arbeidsflytsystem for store formater

I forrige uke lanserte Canon imagePROGRAF MFP M40 Solution, et arbeidsflytsystem for utskrift, skanning, arkivering og deling av sort-hvitt- og fargedokumenter i storformat.

Løsningen omfatter en Canon imagePROGRAF storformatskriver, en ny M40-skanner med integrert stativ, avansert MFP-programvare og stor berøringsskjerm. Løsningen dekker hele prosessen fra skanning til ferdig resultat og er tenkt for arbeidsgrupper som bruker mye teknisk dokumentasjon.

Løsningen har funksjoner for skanning til kopi, fil og e-post, nettskytilkobling og utskriftsfunksjoner, og er utviklet for å imøtekomme avanserte brukere av CAD/GIS. MFP M40 skanner bilder med en bredde på opptil 40 tommer med en hastighet på opptil 13 tommer i sekundet (sort-hvitt).

Systemet styres av SmartWorks MFP-programvaren via skjermen, som er på 22 tommer. Den har også bunkeskanning. En 250 GB harddisk, støtte for ulike filtyper og flere konfigurasjonsmuligheter, kan løsningen langt på vei tilpasses brukernes behov. Løsningen er kompatibel med fem storformatskrivere i Canons imagePROGRAF-serie: iPF750, iPF815, iPF825 og nylig lanserte iPF760 og iPF765.

ImagePROGRAF MFP M40 Solution er allerede tilgjengelig hos Canons partnere, skriver Canon i sin pressemelding.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *