Arbeidsflytsystem for store formater

PUBLISERT: 24 januar 2013
OPPDATERT: 24 januar

I forrige uke lanserte Canon imagePROGRAF MFP M40 Solution, et arbeidsflytsystem for utskrift, skanning, arkivering og deling av sort-hvitt- og fargedokumenter i storformat.

Løsningen omfatter en Canon imagePROGRAF storformatskriver, en ny M40-skanner med integrert stativ, avansert MFP-programvare og stor berøringsskjerm. Løsningen dekker hele prosessen fra skanning til ferdig resultat og er tenkt for arbeidsgrupper som bruker mye teknisk dokumentasjon.

Løsningen har funksjoner for skanning til kopi, fil og e-post, nettskytilkobling og utskriftsfunksjoner, og er utviklet for å imøtekomme avanserte brukere av CAD/GIS. MFP M40 skanner bilder med en bredde på opptil 40 tommer med en hastighet på opptil 13 tommer i sekundet (sort-hvitt).

Systemet styres av SmartWorks MFP-programvaren via skjermen, som er på 22 tommer. Den har også bunkeskanning. En 250 GB harddisk, støtte for ulike filtyper og flere konfigurasjonsmuligheter, kan løsningen langt på vei tilpasses brukernes behov. Løsningen er kompatibel med fem storformatskrivere i Canons imagePROGRAF-serie: iPF750, iPF815, iPF825 og nylig lanserte iPF760 og iPF765.

ImagePROGRAF MFP M40 Solution er allerede tilgjengelig hos Canons partnere, skriver Canon i sin pressemelding.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo