Arbeidsflytsystem for store formater

PUBLISERT: 24 januar 2013
OPPDATERT: 24 januar

I forrige uke lanserte Canon imagePROGRAF MFP M40 Solution, et arbeidsflytsystem for utskrift, skanning, arkivering og deling av sort-hvitt- og fargedokumenter i storformat.

Løsningen omfatter en Canon imagePROGRAF storformatskriver, en ny M40-skanner med integrert stativ, avansert MFP-programvare og stor berøringsskjerm. Løsningen dekker hele prosessen fra skanning til ferdig resultat og er tenkt for arbeidsgrupper som bruker mye teknisk dokumentasjon.

Løsningen har funksjoner for skanning til kopi, fil og e-post, nettskytilkobling og utskriftsfunksjoner, og er utviklet for å imøtekomme avanserte brukere av CAD/GIS. MFP M40 skanner bilder med en bredde på opptil 40 tommer med en hastighet på opptil 13 tommer i sekundet (sort-hvitt).

Systemet styres av SmartWorks MFP-programvaren via skjermen, som er på 22 tommer. Den har også bunkeskanning. En 250 GB harddisk, støtte for ulike filtyper og flere konfigurasjonsmuligheter, kan løsningen langt på vei tilpasses brukernes behov. Løsningen er kompatibel med fem storformatskrivere i Canons imagePROGRAF-serie: iPF750, iPF815, iPF825 og nylig lanserte iPF760 og iPF765.

ImagePROGRAF MFP M40 Solution er allerede tilgjengelig hos Canons partnere, skriver Canon i sin pressemelding.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1