Presseprodusenter i samarbeid

Mitsubishi Heavy Industries Printing & Packaging Machinery og Ryobi Limited har underskrevet en samarbeidsavtale.
Begge selskaper har i mange år produsert og solgt arkoffsetmaskiner, men står som de øvrige presseprodusentene overfor et krevende marked med redusert etterspørsel. Utfordringene har krevd en omstrukturering av begges organisasjoner for å opprettholde konkurranseevne og økonomisk bærekraftighet, skriver Mitsubishi og Ryobi i en felles pressemelding.
Som ledd i arbeidet for å styrke organisasjonsstrukturen er det etablert en samarbeidsallianse på arkoffsetmarkedet, der bedriftene som neste skritt vil undersøke mulighetene for å opprette et joint venture-selskap. Målsettingen med et joint venture-selskap er å forbedre konkurranseevne, produksjonsaktiviteter, markedsandeler og å styrke ledergruppen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: