Verdensnyhet på «Print 2013»

PUBLISERT: 1 februar 2013
OPPDATERT: 1 februar

På «Print 2013» i Stockholm i neste uke,  vil Ricoh vise en ny teknologi for å digitaltrykke banen, skape konvolutten og brevet fra banen og deretter konvoluttere og distribuere dokumenter i en helt lukket online-prosess, med nyheten Ricoh C4.

– Teknologien er ny, patentert og kommer fra en idé som oppsto på Print 2011 da Ricoh Sverige gjennomførte en svært vellykket messe med sine nye produksjonsmaskiner for digitaltrykk og sine kreative programvarer. Nå følger vi opp dette med flere nyheter på Print 2013, sier Ricoh Sveriges digitaltrykk-sjef, Tommy Segelberg.

– Vi ønkset å løse utfordringen med å kunne printe og konvoluttere i en lukket prosess, uten noen form for usikkerhet knytte til hvorvidt riktig informasjonsbærer ligger i rett konvolutt. I 2011 ble det vist en 10 år gammel teknologi for forseiling av enklere informasjonsbærere, med 1 eller 2 falser, online med en Ricoh-printer. I samarbeid med vår partner har vi funnet løsningen og sammen kommet frem til den nye konvolutteringsteknologien.

Ricoh Sverige integrerte i 2011 selskapet InfoPrint Solutions, som var leverandør av systemer for avanserte utdata og skrivere for løpende bane og med høy kompetanse på området. Ved å kjøpe InfoPrint Solutions skaffet Ricoh seg en markedsposisjon og kan nå tilby tjenester og utstyr for digitaltrykk på ark og løpende bane på forretningsområdet ECM.

– Med en kombinasjon av Ricoh C4 og andre Ricoh-produkter kan vi gi kundene våre lønnsom produksjon og mulighet til å skape kreative business-løsninger. Det er flott at våre kunder i neste omgang kan tilby sine kunder et unikt sluttprodukt uten altfor store investeringer i maskiner, programvarer og lesersystemer som ellers pleier å prege denne delen av print- og utdatasystemer, avslutter Tommy Segelberg.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676