Verdensnyhet på «Print 2013»

På «Print 2013» i Stockholm i neste uke,  vil Ricoh vise en ny teknologi for å digitaltrykke banen, skape konvolutten og brevet fra banen og deretter konvoluttere og distribuere dokumenter i en helt lukket online-prosess, med nyheten Ricoh C4.

– Teknologien er ny, patentert og kommer fra en idé som oppsto på Print 2011 da Ricoh Sverige gjennomførte en svært vellykket messe med sine nye produksjonsmaskiner for digitaltrykk og sine kreative programvarer. Nå følger vi opp dette med flere nyheter på Print 2013, sier Ricoh Sveriges digitaltrykk-sjef, Tommy Segelberg.

– Vi ønkset å løse utfordringen med å kunne printe og konvoluttere i en lukket prosess, uten noen form for usikkerhet knytte til hvorvidt riktig informasjonsbærer ligger i rett konvolutt. I 2011 ble det vist en 10 år gammel teknologi for forseiling av enklere informasjonsbærere, med 1 eller 2 falser, online med en Ricoh-printer. I samarbeid med vår partner har vi funnet løsningen og sammen kommet frem til den nye konvolutteringsteknologien.

Ricoh Sverige integrerte i 2011 selskapet InfoPrint Solutions, som var leverandør av systemer for avanserte utdata og skrivere for løpende bane og med høy kompetanse på området. Ved å kjøpe InfoPrint Solutions skaffet Ricoh seg en markedsposisjon og kan nå tilby tjenester og utstyr for digitaltrykk på ark og løpende bane på forretningsområdet ECM.

– Med en kombinasjon av Ricoh C4 og andre Ricoh-produkter kan vi gi kundene våre lønnsom produksjon og mulighet til å skape kreative business-løsninger. Det er flott at våre kunder i neste omgang kan tilby sine kunder et unikt sluttprodukt uten altfor store investeringer i maskiner, programvarer og lesersystemer som ellers pleier å prege denne delen av print- og utdatasystemer, avslutter Tommy Segelberg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: